Praktikus fürdőszobaszekrények modern kivitelben

Új fürdőszoba kialakításakor, illetve felújításkor előzetes tervezésre van szükség. Az alapfunkciók kiépítése mellett arra is ügyelni kell, hogy mindennek, amire a tisztálkodás és készülés során szükség van, legyen elegendő helye.

 

 

A rendezett tárolás az egész fürdőszoba hangulatát meghatározza. A legújabb burkolat sem ér sokat, ha nincs elegendő tárolóhely a piperéknek, törölközőknek, ezért minden szanaszét hever. Emiatt már a tervezés fázisában érdemes figyelmet fordítani a beépített tárolóhelyek kialakítására, illetve a fürdőszobaszekrények kiválasztására, amik ízlésesen rejtik el a fürdőszobai apróságokat és szerelvényeket, hogy a fürdőszoba valóban az igazi pihenés szentélye legyen.

Elegáns mosdószekrények
 
A mosdórészt tükörrel kiegészített fali szekrényekkel lehet a lehető legjobban berendezni. A többféle méretben és kivitelben kapható alsó szekrények alapvetően képesek meghatározni a fürdőszoba hangulatát. Érdemes a burkolat színvilágával harmonizáló berendezést választani, ami mellé stílusban, színben és mintázatban illő, változatos méretű kiegészítő szekrények is vásárolhatók a tökéletes helykihasználás érdekében. A fürdőszoba hangulatát a kiegészítő fürdőszobai felszerelések és textilek színével is befolyásolhatja.

A Jakubi.hu minőségi vasalatokkal felszerelt vízálló fürdőszobabútorai megbízható működést és stílusos megjelenést biztosítanak bármilyen fürdőben. A Defra és a Nas minőségi termékeit megtalálja az áruház széles kínálatában.

A tartós anyagból készült magasfényű vagy matt felületű bútorok praktikus sorozatokba rendeződnek. Nyílóajtós vagy tágas fiókos megoldásaikkal jól variálható, nyitott és zárt tárolókból álló berendezés alakítható ki, amik tökéletesen alkalmazkodnak a vásárlók elképzeléseihez és igényeihez.

Modern fürdőszobaszekrények nagy választékban
 
A Jakubi.hu szekrénykombinációi rengeteg piperét és fürdőszobai kelléket elnyelnek. A praktikus, tetszőlegesen kombinálható elemekkel öröm minden perc, amit a fürdőszobában töltünk. A modern szekrényvasalatok könnyed mozgatást és halk működést garantálnak. A finoman záródó, akár teljes mélységben kihúzható fiókok kicsúszásgátlóval vannak ellátva, így tartalmuk jól átlátható.

A függesztett szekrényekben és a fiókos vagy nyíló ajtós kivitelű tárolókban számos rekesz és polc biztosítja a szükséges rakodóhelyet.

 

 

Stílusos lakberendezés a Jakubi.hu-tól

A Jakubi.hu kedvenc márkái az esztétikus megjelenésre is nagy hangsúlyt helyeznek, az áruház gazdag kínálatából könnyű a választás. A szekrényekhez tartozó mosdókagylók elegánsan fekszenek fel a szekrényekre. A vegyi és a mechanikai sérüléseknek is ellenálló tartós anyaguk hosszú évekig kiszolgálják családját. A kézreálló fogantyúk süllyesztettek vagy krómozott fémből készült praktikus darabok, a részletes termékleírások segítik Önt a választásban.