Savmentes műköröm alapanyagok

A műkörömépítésben, de a géllakkozásban is különféle vegyi anyagokat használnak azért, hogy a körmös szakemberek és a vásárlók, felhasználók magas elvárásait kielégítsék. Ezen anyagok nélkül egyszerűen nem valósulhatnának meg azok a technikák és módszerek, amelyekkel mindenki számára szinte bármilyen körmöket el lehet készíteni, legyen szó akár a saját körmök díszítéséről, akár különböző műkörömépítő technikákról.

 

 

A vegyi anyagok használatának azonban gyakran ára van. Például felléphetnek különböző allergiás reakciók, amelyek akár egy életre elriaszthatnak attól, hogy a körmeidre is úgy tekints, mint egy önmegvalósítási, önkifejezési lehetőségre. Mégis, mindenki arra vágyik, hogy szép körmei lehessenek, s szerencsére vannak már olyan márkák, amelyek segítenek ezt az álmot megvalósítani.

Csodás körmök akrilsav nélkül!

A Silcare márka elkötelezett abban a tekintetben, hogy műköröm alapanyagaiban a leggyakoribb reakciót okozó akrilsavat teljes mértékben mellőzzék. Ráadásul egyre bővülő termékkínálattal várnak, amelyek csak minimális metakrilsavat tartalmaznak, valamint olyanokkal is, amelyek teljesen savas adalékok nélkül készültek.

A Silcare tehát élen jár abban, hogy professzionális alkalmazásra fejlesztett, de valójában bárki számára elérhető termékeit azok is használhassák, akik korábban allergiás reakciókat tapasztaltak más (mű)köröm alapanyagoknál, illetve azok számára is, akik az esetleges negatív hatásokat már előre el szeretnék kerülni.

Műkörömépítéshez, körmök szépítéséhez, valamint a kezek és lábak ápolásához fejlesztett termékeiket nem tesztelik állatokon, hanem ehelyett egy sokkal humánusabb módszert választottak arra, hogy a kiváló minőséget garantálhassák: dermatológiai kutatások eredményeire, valamint szakértők tapasztalataira hagyatkoznak a tervezési, valamint a gyártási folyamatok során. Mindezt annak érdekében, hogy állatkísérlet-mentes, valamint a fő allergéntől mentes professzionális termékeket nyújtsanak számodra.

 

Mit várhatsz a savmentes termékektől?

A savmentes termékek, mint például az Affinity, a Nail Prep, a Base One, valamint a Color It! Premium termékek, valamint a többi, a bőr és köröm védelmét szem előtt tartva megálmodott és gyártott professzionális Silcare anyagok és termékek számtalan előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek révén megelőzheted a köröm díszítésekor és a műkörmök építésekor előforduló problémákat.

A szép körmök felett érzett örömet megkeserítő allergiás reakciókat, mint amilyen például a pirosság, a viszketés vagy a körmeid károsodása, elkerülheted a savmentes termékekkel, de emellett a lámpázás során előforduló égető érzéstől sem kell többé tartanod. A körömlemez szép és egészséges marad ezen termékek használatával, sem károsodástól, sem sárgulástól nem kell többé tartanod. Az eredmény pedig: maximális boldogság és tökéletes, az ízlésednek megfelelő igényes és egészséges körmök.