Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is lesznek fordulói az év egyik legnagyobb közösségi focieseményének

Az eredetileg áprilisra tervezett Országos Tizenegyesrúgó Bajnokság selejtezőit júniusban és nyár végén rendezik meg. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a Nyírbátori Labdarúgó SE és a Tiszavasvári Sport Klub rendezi meg a területi fordulót júniusban. A szeptemberi területi fordulókat pedig a Petőfi Diák és Szabadidő SE valamint az Újfehértó SE.

 

 

A verseny egyszerű, mindenki újra rúg, aki belövi. Egészen addig, míg 4-16 játékos marad a végén, akik mehetnek a szeptemberi megyei döntőbe, majd akár az országos döntőbe, ahol Király Gáborral is találkozhatnak. A döntőkben már párbajok lesznek a rúgók között.

A végső győztes akár 10 millió forintot is nyerhet.
 
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében már több mint 400-an regisztráltak a versenyre, izgalmas párbajoknak nézünk elébe, vajon a fiatalabb vagy az idősebb megyei góllövők a hatékonyabbak a tizenegyespontról? Az Ibrány SE játékosa Nagy Dávid, vagy a Nagyhalászi SE góllövője Ladányi Dávid a megye legjobb tizenegyeslövője? Netán nem is a gólvágók a legbiztosabb lábúak a büntetőpontnál? Egy tarpai, fehérgyarmati, nagyecsedi, vagy mátészalkai hátvéd is bejut esetleg az országos döntőbe?

A versenyzők oltási igazolvány nélkül is rúghatnak, nevezni június 2-ig lehet.

Az időpont igen, de a terv nem változott, a megingathatatlant keresik, aki a legjobban értékesíti a tizenegyeseket. És akinek a jutalma az eredeti tervnek megfelelően akár 10 millió forint lehet. A nyáron se kell mást tenni, csak be kell rúgni a labdát a kapuba.

Addig is vigyázzunk egymásra!