Hova és miért érdemes reklámzászlót vinni?

Sporteseményre települne ki, esetleg beltéri rendezvényre hivatalos? Mindegyik helyszínre érdemes magával vinnie egy reklámzászlót, ami rendkívül jó figyelemfelkeltő kiegészítő lehet. Cikkünkben röviden ismertetjük a reklámzászlók vagy más néven strandzászlók legfontosabb tulajdonságait, néhány népszerű méretet és kialakítási formát, illetve az állagmegőrzés mikéntjét.

 

 

Mik is azok a reklámzászlók?

A többféle verzióban beszerezhető strandzászló vagy beachflag terméket a legtöbb esetben kültéri rendezvényeken alkalmazzák a cégek, de találkozhatunk velük üzlethelyiségek előtt is. Ezekkel a méltán népszerű, feltűnő marketing eszközökkel látogatókat, vendégeket, potenciális vásárlókat csalogathat pultjához, így növelve a kitelepülés hatékonyságát.

A reklámzászlók kínálata

Napjaink fejlett technológiájának köszönhetően számos méretben, kivitelben, színben és formában érhetőek el a különféle reklámzászlók. Legyen szó promóciós jellegű változatról, asztali zászlókról vagy zászlófüzérről, a kínálat igen széles. Ne feledkezzünk meg az óriás mobil reklámzászlókról sem, amelyek a Reklámeszköz.hu webáruházában elérhető legnagyobb méretű darabok.

A téglalap alakú, magas minőségben készült zászlókhoz a már Fiber strandzászlóknál is ismert talpak társulnak, melyek szerkezete porfestett alumínium rudakból áll. Az esemény színvonalát emeli, amennyiben ezt a kivitelt választja, alkalmazása így kifejezetten ajánlott.

Ezzel szemben a hagyományos promóciós célokat szolgáló strandzászlókat csepp és uszony formában is megrendelheti igényeinek megfelelően. Ezt a modellt olyan helyen érdemes alkalmazni, ahol nem áll rendelkezésre nagy terület, ám az érdeklődők figyelmének felkeltése ugyanúgy fontos valamilyen egyedi formájú reklámeszközzel.

A különleges zászlófüzéreken két méterenként öt darab zászló található, amelyek egyenként 20 x 30 centiméteresek. A füzérek grafikáját az Ön egyedi igényei szerint készítik el, melyek reklám és díszítő funkciót is ellátnak.

 

Hogyan óvjuk a termékeket?

Kültéri használat esetén érdemes a strandzászlókat bizonyos időközönként megtisztítani, hogy a rájuk kerülő szennyeződés ne képezzen nehezéket, így könnyen megőrizhető a termékek eredeti állapota hosszú időn keresztül.

Figyeljen oda továbbá arra is, hogy ha szelet jósolnak, akkor a terhelés jóval nagyobb lehet. Érdemes tehát a zászlókat 50-60 km/órás szél esetében bevonni. A felállításukkor pedig ügyeljen arra, hogy olyan helyen történjen az elhelyezés, ami szabad mozgásteret ad a reklámeszközöknek, így például faágak és egyéb, kárt okozó anyagok közelébe ne kerüljenek.