Így válhatott az adidas Yeezy Boost 350 a Föld egyik legnépszerűbb sneakerévé

Az adidas Yeezy 350 típusú cipők a 2015-ös bemutatkozás óta nagy népszerűségnek örvendenek a sneakert kedvelők körében. A cipő iránti kereslet hatalmas, melynek az adidas a mai napig igyekszik is eleget tenni, és széles kínálattal látják el az adidas Yeezykből a sneakerek piacát.

 

 

 

Mitől ez a nagy Yeezy 350 siker?

Azzal minden, a műfajban járatos tudja, hogy a budapesti True to Sole-nál kapható Yeezy egy szuper sneaker. A sneaker első megjelenését követően ma már rengeteg színváltozatban kapható, így a piacon megtalálható fényvisszaverővel ellátott vagy akár sötétben világító változatban is.

Sokaknak az adidas által kifejlesztett - legtöbb modellben alkalmazott - sajátos talpszerkezet az, ami egyértelműen a legkényelmesebb cipővé teszi a Yeezyket.

A magas kényelmi faktornak és az arculatnak már alapból köszönhető, hogy a Yeezyk ilyen nagy népszerűségnek örvendenek, azonban ezeken túl még több okot is fel lehet sorolni, ami miatt szeretik ezt a fajta sneakert.

A termék kedveltségét növeli például a márka köré szervezett marketing. A hírességek, melyek szerepeltek a termék népszerűsítésében, szintén nagymértékben járultak hozzá annak közkedveltségéhez. A termékhez kapcsolódó marketingstratégia kifejezetten hatékony, mivel törekvése szerint az exkluzivitást úgy biztosítja, hogy közben nagyobb tömegek számára is elérhető, és e kettő tulajdonságot egészséges egyensúlyban is tartja.

A termékcsaládon belül az egyik legnépszerűbb típusként a Yeezy Boost 350 modell talán a legnépszerűbb. Ezen belül a Yeezy Boost 350 V2 rendkívül kedvelt. Elmondható erről a típusról, hogy annyi változat jelent már meg belőle, hogy a világos, sötét vagy éppen a színes sneakerek kedvelői is megtalálják a saját Yeezy 350 színállásukat.

További sikeres Yeezy lábbelik

Az adidas Yeezy Boost 350 V2 “Mono Mist” először az év elején került bemutatásra, sok sneakerheadnél szerepelt a beszerzési listán. Az elmúlt fél évben a Yeezy rajongók már nagyon várták a cipő megjelenését.

A félig áttetsző barna felsőrésszel rendelkező „Mono Mist” cipőkben a földszín dominál, amely sokak számára nagyon kedvelt. Sötétebb barna csík vágja át a középső részt, és az ezt megelőző 350 V2 tulajdonképpen ezzel a részlettel lett még továbbfejlesztve. A jó hír, hogy hamarosan a piacon is elérhetőek lesznek ezek a termékek.

A “Tail Light” is egy igen jól sikerült színállása a Yeezy Boost 350 V2 sorozaton belül. A szürke alapszínét nagyszerűen feldobja a különböző mintában megjelenő felsőrész, illetve a sarkon látható narancssárga sáv és a szintén narancsszínű pull tab. A talp szürkéje harmonizál a felsőrésszel, ami kiválóan illik a legtöbb streetwear szetthez.

Bármelyik sneakerre is esik a választás a Yeezy 350 típuson belül, biztosak lehetünk abban, hogy feldobja az outfitünket.