Júniusban nyit a Rózsakert Szabadtéri Színpad

Örömmel tájékoztatjuk kedves Nézőinket, hogy 2021. június 4-étől megkezdjük a 2020/21-es évadunk elmaradt nagyszínpadi előadásainak pótlását a Rózsakert Szabadtéri Színpadon, melyekre korlátozott számban jegyek is kaphatók. A 2020/21-es évadra bérletet váltott nézőkkel színházunk Szervező- és Jegyirodájának munkatársai telefonon és emailen folyamatosan veszik fel a kapcsolatot, hogy bérleteikben meghirdetett előadásaik pótlási időpontjairól részletes tájékoztatást nyújtsanak.

 

 

Június 4-én és 5-én – 6-ai esőnappal –, 20 órai kezdettel az ÉDES CHARITY című Tony-díjas Broadway-musical lesz ismét látható Staub Viktória és Rák Zoltán főszereplésével a Szabadtéri színpadán; a Móricz Zsigmond Színház nagy sikerű, élőzenekaros produkcióját Horváth Illés rendezte. A romantikus nyáresti előadásélmények hangulatát garantáltan visszaidéző darabról az bővebben az alábbi oldalon olvashatnak: https://www.moriczszinhaz.hu/eloadasok/edes-charity/81258

A NAPSUGÁR FIÚK című örökzöld Neil Simon-vígjáték Puskás Tivadar és Horváth László Attila főszereplésével, valamint Puskás Peti és Dallos Bogi közreműködésével június 11-én
érkezik a Szabadtéri deszkáira, melynek bérletpótló és bérletszünetes, 20 órakor kezdődő előadásai további öt alkalommal, június 12-én, 14-én, 16-án, 17-én és 18-án is láthatók lesznek (esőnapok: június 13., illetve 20.). A nevettető fordulatokban bővelkedő amerikai komédia új nyíregyházi bemutatójáról bővebb információ itt olvasható: https://www.moriczszinhaz.hu/eloadasok/a-napsugar-fiuk.

Júniusi előadásaink sorát egy másik zenés Broadway-klasszikus, a Barbra Streisanddal készült filmváltozat révén világhírűvé vált FUNNY GIRL című musical bérletpótló előadásai zárják, melynek főszerepeiben Gulácsi Tamás partnerei felváltva Kosik Anita és Sári Évi lesznek. A Jászai-díjas Szente Vajk legújabb, a nyíregyházi teátrum társulatával készített élőzenekaros nagyszínpadi produkciója június 24-én, 25-én és 26-án 20 órakor debütál Nyíregyháza csillagtetős színpadán (esőnap: június 27.), melyről bővebb információk itt érhetők el:https://www.moriczszinhaz.hu/eloadasok/funny-girl.

A Szabadtéri Színpad júliusi és augusztusi programjairól később adunk tájékoztatást.
A Rózsakert Szabadtéri Színpad programjaira online jegyvásárlás ezen a linken érhető el (jegyértékesítési felületünkön előadásainkat fokozatosan tesszük közzé):
https://www.moriczszinhaz.hu/jegyvasarlas.
A Szabadtéri Színpad látogatásának legfontosabb aktuális tudnivalói az alábbi linken olvashatók: https://www.moriczszinhaz.hu/tudnivalok-a-rozsakert-szabadteri-szinpad-e....

 

 

TÁJÉKOZTATÁS A RÓZSAKERT SZABADTÉRI SZÍNPAD ELŐADÁSAINAK MÓDOSULT LÁTOGATÁSI FELTÉTELEIRŐL

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a legfrissebb államtitkári tájékoztatás alapján a Rózsakert Szabadtéri Színpad előadásain továbbra is csak védettségi igazolvánnyal rendelkező nézőket fogadhatunk. Védettségi igazolvánnyal még nem rendelkező nézőink számára bérletpótló előadásaink dátumairól a jogszabályi körülmények változása függvényében fogunk bővebb tájékoztatást adni; szíves türelmüket addig is köszönjük. Amennyiben a Rózsakert Szabadtéri Színpad bármely programjára védettségi igazolvánnyal még nem rendelkező néző számára váltottak jegyet, kérjük, Szervező- és Jegyirodánk munkatársaival a szokott elérhetőségeiken vegyék fel a kapcsolatot.

 

Felmerülő kérdések esetén a Móricz Zsigmond Színház Szervező- és jegyirodájának munkatársai az alábbi elérhetőségeken állnak rendelkezésükre:
Új cím: 4400 Nyíregyháza, Színház utca 2.
Tel.: +36 42/507-006, +36 30/303-2875, +36 20/233-2926
Email: szervezes@moriczszinhaz.hu
Nyitvatartás: hétköznap 9.00–17.00 óráig
Tartsanak velünk; vegyünk új lélegzetet a Rózsakert Szabadtéri programjain – ismét, együtt!
https://youtu.be/y_DUmh7mEVg

Móricz Zsigmond Színház