A Nyíregyházi Menetrend alkalmazás mostantól menetrend.app

2021. június 10-én, ma indult útjára a menetrend.app mobilalkalmazás, amely egyetlen appon belül tartalmazza 9 nagy- és 2 kisváros helyi menetrendjeit: Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Nyíregyháza, Kecskemét, Dunaújváros, Kaposvár, valamint Püspökladány és Berettyóújfalu.

 

 

Az alkalmazás a népszerű Budapesti Menetrend android alkalmazás folytatásaként jelenik meg, kiegészülve a vidéki településekkel, amelyek menetrendjei ezidáig városonként külön-külön alkalmazásban voltak elérhetőek. Menetrendi alkalmazásainkat országszerte közel 275 ezren használják utazásaik megtervezéséhez, számukra kínál az új alkalmazás még kényelmesebb megoldást mindennapi utazásaik során.

A közösségi közlekedéssel, kerékpárral és gyalogosan közlekedők mindennapjainak megkönnyítésére tervezett mobilalkalmazás mostanra már több, mint 800 járat és 9000 megálló menetrendjeit tartalmazza, a fővárosban valós időben is. A menetrendek mellett sok kényelmi funkciót is biztosít a felhasználók számára: kedvencek, átszállási kapcsolatok, közeli indulások, utazástervező – ráadásul ezek mindegyike offline is elérhető. Emellett több városban integráltuk a forgalmi híreket, a MÁV viszonylatszámozott elővárosi vasútvonalait, valamint Budapesten a helyi közbringa rendszer állomásait is.

A jelenleg működő vidéki alkalmazások, így a Nyíregyházi Menetrend alkalmazás is őszig lesznek elérhetőek. A zavartalan használat érdekében kérjük az alkalmazás felhasználóit, mihamarabb frissítsenek az új alkalmazásra.

A menetrend.app alkalmazás nyilvánosan elérhető adatok felhasználásával készül, és a felhasználók visszajelzései alapján folyamatosan fejlődik. Reményeink szerint a jövőben további városok csatlakozásával országos alkalmazássá bővülhet.