Eastpak övtáska – A nyári bulik kötelező darabja

Melyik a világ egyik legnépszerűbb hasitasija? Az Eastpak! Vajon miért? Mert iszonyúan trendi és elnyűhetetlen. Fesztiválra, buliba? Naná! Felejtsd el a telepakolt zsebeket és a túlméretezett táskákat, mert a nyári bulik kötelező darabja az Eastpak övtáska. Hogy miért? Most megtudhatod!

 

 

Az Eastpak márka már több, mint 70 éves fennállása óta bőven volt ideje bebizonyítani, hogy nem ismernek tréfát, ha a megbízhatóságról van szó. Stílusos és tartós táskáikat az örökzöld dizájn teszi igazán egyedivé. De beszéljünk először a praktikusságról! Ezeket a kistáskákat úgy tervezték, hogy a napi dolgaidat magaddal tud benne vinni. A telefon, a pénztárca és a kulcsok mellé bedobálhatod apróbb kütyüidet, sminkcuccaidat és a napszemcsidet is. Ennyi bőven elég a nyári partyzáshoz, igaz?

Ha igazán divatos akarsz lenni, akkor keresztben is felcsatolhatod a mellkasodra, így a legnagyobb buli kellős közepén is biztonságban lesznek a cuccaid, és önfeledten szórakozhatsz. Bármikor előkaphatod belőle a telódat, hogy lőj néhány partyfotót a haverokkal.   

Vajon kibírja a nyári fesztiválszezont? A válasz: igen! Sőt, akár 30 nyarat is kibírhat. Bizony, a brand 30 éves garanciát vállal a tatyókra. Szóval tényleg ennyire tartós. De ez nemcsak a minőséget takarja, hanem a stílustartósságot is. Vagyis az az Eastpak övtáska, amit ma kiválasztasz, az évtizedek múlva is divatos lesz. Nem hiszed? Próbáld ki!

A világmárka már rengeteg kollekciót piacra dobott. Te a klasszikus formákat kedveled, vagy az átlagnál több holmival szoktad belevetni magad az éjszakába? Nézzünk meg néhány népszerű modellt.

Leghíresebb övtáskájuk az Eastpak Springer kollekció. Ez az alapmodell. Az egyszerű, de nagyszerű kategóriáját maximálisan kimeríti, csak mellette még ultrastílusos is. A fiatalok legnagyobb kedvence, rengeteg színben és mintával elérhető. A klasszikus dizájn letisztult formát és egy cipzáras főrekeszt jelent.  

 

 

Amikor külön szeretnéd rendszerezni az apróságokat vagy picit több cuccot akarsz magaddal vinni, akkor praktikusabb választás egy nagyobb, többrekeszes tasi. A 3 literes Doggy modell főrekesze mellett két kisebb zsebbe is pakolhatsz.

Ha nem akarsz hátizsákozni, de elég sok holmid van, akkor az Eastpak Page lesz a nyerő. A közepesen nagyméretű, 3 literes deréktáska főrekesze mellett az első tágas zsebben biztonságban lesz a mobil és a kulcsod, a hátsóból pedig biztosan nem tűnnek el az iratok és a kártyák.  A fesztiválozók kedvence az igazi nagyágyú, a Double. Tágas rekeszeiben tényleg elfér egy egész fesztivál pack és a sör is.

Bírod a vegánt? Az újrahasznosított Eastpak övtáska 100%-ban újrafelhasznált anyagokból készül. Az ökotáska nemcsak menő, de környezetbarát is!

Te melyiket választanád?