Miért kell egészségesen élni? - “Easy Life tálak”

“Olyan jó lenne egészségesen élni, de olyan finom ez a sok egészségtelen kaja! Csak még egy kis csokit! Nem is eszek sok gyorskaját!” - Amennyiben a mondatok kapcsán magadra ismertél, akkor nem kell aggódnod, nem vagy egyedül.

 

 

Mind bűnözünk néha, mivel azt hisszük, hogy sok dologról kell lemondani, ha átalakítjuk az étkezést. Pedig ez nem így van.

A következő pár sorban megismerkedhetsz a Zöldlevelecske Salátaműhelynél kapható Easy Life tálakkal, amelyek nemcsak finomak, de egészségesek is.

Milyen az egészséges élet?

Azt mondják, az egészséges életmódtól kicsattan az ember. Minden kezdet nehéz, de valóban megéri komolyan venni a témát.

Minimális cukorfogyasztás, a szénhidrátok és rostok kiegyensúlyozása az étrendben, sok zöldség és gyümölcs fogyasztása és persze elegendő folyadékbevitel. Aztán minden nap sportolsz, vagy legalább heti több alkalommal. Eleget alszol és időnként kikapcsolódsz. Nagyjából így néz ki az egészséges életmód.

Persze ezeket nem mindig olyan könnyű betartani, főleg, hogy sokan csak a jó dolgokról való lemondással hozzák összefüggésbe. Az egészséges ételeket például nem tartják laktatónak, na most erre szeretnénk rácáfolni. Vannak ételek, amelyek egyszerre kiadósak és finomak is. Ha nem hiszed, fedezd fel magad az Easy Life tálakat!

Mik azok az Easy Life tálak?

Nos, valójában olyan ételek, amelyektől összefut a nyál a szádban.

A Florio nevet viselő tál például halloumi sajtot, bulgurt, őszibarackot, pisztáciát és mentát is tartalmaz.

A Drina nevezetű étel összetevői között megtalálható a pácolt citrom, a sült lazac, a quinoa és a ruccola is.

A Kalkuna tálon megtalálod a BBQ pulykamellet, a grillezett zöldségeket, a padlizsánt, a cukkinit és a színes kaliforniai paprikát.

Végül, de nem utolsósorban, az Andaman tál jázmin rizs, csirke és kaliforniai paprika hozzáadásával készült.

Ha neked is összefutott a nyál a szádban, és szívesen innál is a finomságok után valamit, akkor a Zöldlevelecske Salátaműhely hidegen préselt italait ajánlom a figyelmedbe!

 

 

Mitől lesz egy étel egészséges?

Azt már bizonyára sejted, hogy nem attól lesz egy étel egészséges, mert ráírják. A titok a minőségi alapanyagokban rejlik. A Zöldlevelecskénél például a nyersanyagok helyi gazdaságokból származnak, amelyeket gondosan átválogatnak. Így mondhatni kizárólag friss és valóban egészséges ételek kerülnek eléd. Ráadásul, maga a vállalat is 100%-ban magyar tulajdonú.

Náluk egyébként online te magad is összeállíthatod a salátádat, amelyet el is menthetsz egy későbbi alkalomra! Ha pedig szívesen válogatsz a bőséges kínálatból, akkor ne habozz megtalálni a kedvenced! Tankolj fel a vitaminokból, hogy mindig energikus legyél! Élj tudatosan, élj egészségesen!