Ismét Tacskó Találkozó lesz Nyíregyházán

A pandémia miatt egy év kihagyással, 2021. szeptember 18-án végre ismét összegyűlhetnek a megye tacskói és tacskósai. A 3. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Tacskó Találkozó helyszíne ezúttal a nyíregyházi Korzó melletti tér lesz, ahol minden kutyabarát megtalálhatja a neki tetsző programot 14 -18 óra között.

 

 

A Bol-Dog.hu harmadik alkalommal rendezi meg a Szabolcsi Tacsi Talit, amelyre természetesen minden tacskót és tacskószeretőt várnak, határon innen és túlról! Az első találkozón 62 tacsi regisztrált, míg a másodikon a végső számlálás már 123 virslikutyát mutatott. A cél ezúttal nem a duplázás, de természetesen örülnének a szervezők, ha minél több daxli gyűlne össze egy időben a megyeszékhelyen.

A helyszín apropóját az adja, hogy a Korzó sokak örömére végre kutyabarát lett ! A vállalkozó kedvűek több versenyen is megmérettethetik kutyusukat, akikre számtalan értékes nyeremény vár! A rendezvényen, valamint a versenyeken való részvétel ingyenes!

PROGRAMOK:

14:00 - Megnyitó
14:30 - Kutyás trükkbemutató (Good Boy tréning & panzió)
15:00 - Az Állatbarát Alapítvány előadása az örökbefogadásról
15:15 - Tacskó Szépségverseny két kategóriában:
• Fajtatiszta tacskók
• Mentett és keverék tacskók
16:00 - Engedelmességi bemutató (Nyíregyházi Mentőkutyás Egyesület)
16:30 - Hoopers (ügyességi sport) bemutató és verseny
17:30 - Kutya szépségverseny mindenféle méretű, fajtájú, korú , és keverék kutyusok számára is!
18:00 - CSOPORTKÉP készítése a Tacskó Találkozó résztvevőivel
18:15 - Versenyek eredményhirdetése, díjátadás

 

 

Kísérőprogramok: állatorvosi tanácsadás, kutyamasszázs, kutyabarát kvízjáték, kutyakozmetika, adománygyűjtés a megyei állatvédelem javára, kutyás kirakodóvásár, ételudvar

A programokon a részvétel ingyenes!

 

(A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!)