Milyen sorsra hivatott a gyermeked? A számmisztika megmondja!

A numerológia szerint minden ember egy meghatározott céllal érkezett a Földre, a születési dátumunk pedig elárulja, mi lehet a küldetésünk. Ha gyermeked jövőjéhez szeretnél egy kis iránymutatást, add össze a születési dátumának számait, amíg egyetlen egyjegyű számot nem kapsz, majd olvasd el a hozzá tartozó jellemzést!

 

 

Ha pedig további hasonló tippekre is kíváncsi vagy, akkor ne hagyd ki a Bien.hu ezotéria rovatát!

1

Az egyes számot viselő gyermekből valódi vezető egyéniség válhat, aki nem fél új dolgokba belevágni és a járatlan utakat választani. Akár olyan felfedezést is véghez vihet, ami később beépül majd az emberek mindennapjaiba. Egyedi gondolkodásának köszönhetően olyan lehetőségeket is megláthat, amiket mások észre sem vennének.

2

Aki a kettes számot viseli, annak veleszületett tehetsége van arra, hogy mindennek a pozitív oldalát lássa. Ez már gyerekkorban is megmutatkozik: a kicsi teli van jókedvvel, vidámsággal, szeret mókázni és másokat is szívesen felvidít. Még az apró dolgoknak is képes örülni, a felfogása ékes példa arra, hogy a boldogság sokszor a legegyszerűbb dolgokban rejlik.

3

Bölcs és logikus gondolkodás jellemzi a hármas számmal született gyermeket. A nézőpontját szívesen megosztja másokkal is, ezért remek tanító válhat belőle. Bölcsességének köszönhetően nagy hatással lesz másokra, hiszen sok olyan dolgot megért, ami felett a berögzült gondolkodásúak egyszerűen elsiklanak.

4

Ha valaki arra hivatott, hogy az életét a másokon való segítésnek szentelje, akkor az a négyes szám szülötte. Egy ilyen gyermek szociálisan rendkívül érzékeny, ösztönösen segíteni akar azoknak, akiknek szüksége van rá. Általában imádja az állatokat és szívesen gondoskodik róluk.

5

Az ötös számot viselő gyermeket a béke és a harmónia élteti, akkor boldog, ha nincs körülötte konfliktus, ellenben a viták feszélyezik. Könnyen megérti mások nézőpontjait így segíthet a súrlódások elsimításában.

 

6

Ha gyermeked a hatos szám szülötte, akkor érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni a logikus gondolkodás fejlesztésére, ugyanis a tudományos pályák igazán testhezállóak számára! Bár némiképp visszahúzódó és csendes lehet, viszont szívesen használja az eszét és jó érzékkel látja át az összefüggéseket.

7

A hetes számot viselő gyermek már kicsiként is a társaság középpontja lehet, akit az éltet, ha másokkal kommunikálhat. Könnyen szerez barátokat, szinte mindenkivel jól kijön. Ezzel a képességgel felnőttként hidat képezhet a különböző kultúrák vagy generációk között.

8

A nyolcas szám szülöttét bátorság és határozottság jellemzi, ami makacssággal párosul. Ha a gyermek valamit elhatároz, amellett általában ki is tart. Felnőttként ugyanilyen elszántan szólalhat fel olyan dolgok kapcsán, ami felett a többség inkább csak csendben elsiklana.

9

Ha a kilences számot kaptad végeredményül, akkor gyermekedben valószínűleg egy kis művész lapul. Akár írásban, rajzolásban, zenében vagy más művészeti ágban tehetséges, egyedi látásmódjával lenyűgözheti az embereket.