Bevételnövelő tippek

Mire való a Billingo Ads szolgáltatás? Milyen bevételnövelő marketingötletek valósíthatóak meg a segítségével? Valóban egyszerűen beilleszthető a marketingstratégiába? Cikkünkben minden fontos információt elárulunk a Billingo szolgáltatásával kapcsolatban.

 

 

 

Napjainkban a remarketing tekinthető az egyik legjobb hirdetési módnak. Azonban kellő tudás és tapasztalat hiányában ezeket a kampányokat nem egyszerű megvalósítani a Facebook, az Instagram és a Google felületein. Emiatt is érdemes a marketingstratégiába beilleszteni a Billingo Ads nyújtotta lehetőségeket.

Upsell és cross-sell ajánlatok a Billingo Ads segítségével

A Billingo Ads lényegében egy hirdetés- és kampánykezelő rendszer, mely kreatív és költséghatékony megoldást nyújt a felhasználók számára. A hirdetések a számla- és bizonylatletöltő oldalon jelennek meg. Segítségével például egyszerűen adható upsell ajánlat, melynek során a már vásárlásra bírt vevőnek felajánlásra kerül egy még drágább és jobb ajánlat. Az az ideális upsell ajánlat, mely minimálisan drágább az eredeti terméknél, azonban ár-érték arányban jobbnak számít. Ezzel az ajánlattal könnyedén növelhető a kosárérték.

A Billingo Ads segítségével cross-sell ajánlat is adható a vásárló számára. Ebben az esetben az eredeti termék mellé kiegészítő termék kerül felajánlásra, ezzel is növelve a kosárértéket. Fontos, hogy a cross-sell ajánlat kapcsolódjon az eredeti termékhez.

Elengedhetetlen, hogy pozitív élmény kapcsolódjon a vásárláshoz

Az említetteken kívül exkluzív ajánlathoz is használható a Billingo Ads nyújtotta lehetőség. Fontos, hogy olyan legyen az ajánlat, mely sehol máshol nem kapható meg. Ez ráadásul a vásárlói élményt is növeli, mely napjainkban kiemelt fontossággal bír. Ma már nem elég csupán megszerezni a vásárlót. Arra kell törekedni, hogy visszatérő vásárló váljon belőle.

Ahhoz pedig, hogy visszatérő vásárló legyen, elengedhetetlen, hogy pozitív élmény kapcsolódjon a vásárlásához. Jó hír, hogy a Billingo Ads a vásárlói élmény növeléséhez is hozzájárul. Segítségével akár egy szuper üzenet is beállítható a számlaletöltő oldalra. Egy vicces, kedves üzenettel egyszerűen növelhető a vásárlói élmény. Garantált, hogy erre a gesztusra a későbbiekben is emlékezni fog a vevő.

 

 

Nem kell a Billingo Ads használatához szakértőnek lenni

Az említett példák is bizonyítják, hogy a Billingo Ads-nek ugyanúgy megvan a szerepe a marketingstratégiában, mint az Instagramnak, a Facebooknak vagy éppen a Google Ads-nek. Ráadásul a Billingo nyújtotta lehetőség azzal az előnnyel is bír, hogy nem kell a használatához szakértőnek lenni, vagy pedig a beállításához profi segítséget igénybe venni.

Ez azt jelenti, hogy marketing-előképzettség nélkül is könnyedén menedzselhető a Billingo Ads szolgáltatás. Egyszerű, átlátható rendszer, mely megkönnyíti a felhasználók mindennapjait, hiszen a kampányok indítása csupán néhány percet vesz igénybe.