Kopaszodás és ami mögötte van

Nem is gondolnánk hogy, hány embertársunkat érinti a hajhullás, illetve a kopaszodás problémája. Azonkívül hogy, ez esztétikai problémát jelenthet, vagy valakit kifejezetten zavar, nem könnyű azzal a tudattal együtt élni, hogy a hajvesztés, illetve a kopaszodás kezdete szó szerint csak a kezdet.

 

 

Van megoldás!

A megelőzés érdekében sokan próbálnak ki különböző kozmetikumokat és egyéb szereket, de óva intünk mindenkit attól, hogy szakértelem és szakember nélkül vágjon bele kezelésekbe, hiszen ezeknek különböző mellékhatásai lehetnek. Azonban van megoldás, az egyik olyan professzionális módszer, ami segítség lehet, az a hajbeültetés az Art 'N Hairnél.

A kopaszodás jelensége leginkább a férfiak körében ismert, ugyanakkor nagyon sok nő is küzd ezzel a mindennapok során. A társadalomnak körülbelül a felét érinti a jelenség hatásaival és mindenki megtapasztalja élete során legalább egyszer, hogy milyen, amikor nagy számban veszíti el a hajszálait. Vannak olyanok, akik ezt könnyen elfogadják, sőt van, akinek kifejezetten jól áll. A legtöbben azonban nem tudnak beletörődni ebbe az állapotba, és szeretnének változtatni rajta.

Mi a kopaszodás oka?

Férfiaknál a hajhullást jellemzően a DHT hormon jelenléte okozza. Azok a hajszálak, amik leginkább érzékenyek erre a hormonra, a fejtetőn helyezkednek el. Ezért fordulhat elő az a tipikus jelenség, amikor valaki a feje búbján kopasz, viszont a tarkóján teljesen egészséges, érintetlen hajszálakat találunk. Ugyanis ezen a területen, a hajszálak nem érzékenyek erre a hormonra, ez pedig egy igen fontos tényező.

Az eljárás, ami segítséget jelenthet számodra is, pont ezen az információn alapul. A tarkóról átültetik a fejtetőre azokat a hajszálakat, amelyek érzéketlenek a DHT hormonra, és így a jövőben nem fognak kihullani. Ez egy olyan beavatkozás, amit csak egyszer kell elvégezni, és aztán örökre búcsút mondhatsz a kopaszságnak, és életed végéig élvezheted, ahogy dús hajadba tép a szél.

 

 

Garancia a sikerre!

Előfordulhatnak olyan esetek, amikor nincs megfelelő donorterület ahhoz, hogy a kopasz foltokat elfedhessék. Éppen ezért a konzultáció során tisztázzák, hogy számodra miben segíthetnek, és ha neked nem nyújthat megoldást ez az eljárás, azt mindenképpen jelzik. Néhány esetben még a hajbeültető műtét sem jelent megváltást.

És hogy mi a biztosíték arra, hogy valóban jó lesz az eredmény? Egy komoly cég a munkájára garanciát vállal, melyet írásban is rögzítenek. Az Art ‘N Hair hajklinikán ez alap, így ez nem csak egy üres ígéret számodra, hanem biztosíték. A beavatkozást illetően aggodalomra semmi okod, hiszen évente milliók választják ezt az eljárást. Fontosnak tartják, hogy az eljárás megkezdése előtt részletes, mindenre kiterjedő állapotfelmérést végezzenek. Így pontosan tisztában leszel azzal, hogy mit is nyújt számodra ez a procedúra.