Elkészült a 11. milliomodik termék az Electrolux Nyíregyházi gyárában

A vállalat 30 hűtőt ajánlott fel Nyíregyháza város intézményei részére

Elkészült a 11. milliomodik termék az Electrolux Nyíregyházi gyárában A 11. milliomodik termék november végén gördült le az Electrolux nyíregyházi telephelyének gyártósoráról, ahol 2005-ben 44 000 négyzetméteres termelési területen indult meg a termelés, 14 ezer négyzetméteres, 30 000 készülék befogadására alkalmas készáru-raktár kapacitással. A nyíregyházi gyárban idén indult el az Electrolux nagyszabású beruházása, melynek köszönhetően a telephely a következő években teljesen megújul.

 

 

A jelentős mérföldkő alkalmából az Electrolux 30 hűtőszekrényt ajánlott fel Nyíregyháza számára, a termékadományát a város egészségügyi és szociális intézményei kapják: a Jósa András Oktatókórház, a Nyíregyházi Szociális Gondozási Központ, a Nyíregyházi Család és Gyermekjóléti Központ, a Nyíregyházi Gyermekjóléti Alapellátási Intézmény és az Egészségügyi Alapellátási Igazgatósághoz tartozó orvosi rendelők, védőnői tanácsadók, iskolai orvosi rendelők.

„Minden gyár életében jelentős mérföldkő az új milliomodik termék elérése, telephelyünk az elmúlt 16 év alatt 11 alkalommal lépte át ezt a bűvös számot. Büszkék vagyunk arra, hogy a vállalatcsoport egyik kiemelt gyártóbázisa vagyunk Jászberény mellett Magyarországon” – mondta Szentpéteri Ferenc az európai hűtőgépgyártásáért felelős vezető, a Nyíregyházi Electrolux Hűtőgépgyár gyárigazgató, december 16-án, az adomány átadásán. „Ennek apropójaként munkatársainkat kérdeztük és velük együtt döntöttünk arról, hogy Nyíregyháza város egészségügyi intézményeit 30 hűtőszekrénnyel támogatjuk. A városvezetéssel együttműködve kiemelt célunk volt, hogy olyan intézmények részére ajánljuk fel termékadományunkat, ahol a legnagyobb szükség van rájuk” – folytatta Szentpéteri Ferenc.

Elkészült a 11. milliomodik termék az Electrolux Nyíregyházi gyárában

„Nagyra értékeljük az Electrolux tevékenységét, azt, hogy kiemelt nagyfoglalkoztatóként már 16 éve jelen vannak Nyíregyházán. Gratulálok a 11. milliomodik termékük eléréséhez, ez a teljesítmény valóban elismerésre méltó, de azt gondolom a cég sikere a városunk sikere is. Örülök annak, hogy nagyon jó, építő jellegű és folyamatos a partneri együttműködés az önkormányzat és a nyíregyházi gyár között. A legnehezebb időszakban, a járvány idején is megmutatkozott a cég példaértékű társadalmi felelősségvállalása, ott segítettek, ahol tudtak. Elkötelezettségüket a városunk és a nyíregyháziak iránt a jelenlegi kezdeményezésük is mutatja, melynek keretében 30 db hűtőszekrényt ajánlottak fel egészségügyi, valamint szociális intézményeink részére. Köszönet érte, további munkájukhoz, fejlesztéseikhez pedig sok sikert kívánok.” – mondta dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza MJV polgármestere.

Elkészült a 11. milliomodik termék az Electrolux Nyíregyházi gyárában

Az Electrolux-ról

Az Electrolux több mint 100 éve egy jobb életért dolgozik: a világ egyik vezető háztartásigép- gyártó vállalataként újraalkotja az ízek, a ruha- és otthonápolás, valamint a jólét élményét. Az Electrolux a világ minden pontján milliók számára kíván élvezhetőbb és fenntarthatóbb életet biztosítani. Márkáin keresztül, mint az Electrolux, AEG, és Frigidaire márka évente több mint 60 millió háztartási készüléket értékesít a világ több mint 120 országában. 2020-ban az Electrolux csoport forgalma 116 milliárd svéd korona volt, az alkalmazottak száma globálisan 48 000 fő. További információk az www.electroluxgroup.com weboldalon.