Új üzletekkel bővült karácsonyra az M3 Outlet

 Időzíteni tudni kell: az M3 Outlet épp az ünnepek előtt nyitotta meg két vadonatúj üzletét, ezzel is színesítve a boltok palettáját. Akinek a shoppingolás és az ajándékok beszerzése hozzátartozik az ünnepi készülődéshez, az mindenképp látogasson el az M3 Outletbe.

 

 

Magyarország egyik legnagyobb outletje november végén a kiváló minőségéről híres, smart casual férfiruha boltnak, a Philippnek is otthont ad. A napokban, december 9-én pedig a közismert Hervis Sports nyitotta meg kapuit.

Philipp – Trendi irodai öltözet neked is

A Philipp márka a smart casual ruházati boltok sorát erősíti az M3 Outletben: polcaikon divatos, fiatalos, elegáns, de mégis kényelmes zakók, öltönyök, ingek és nadrágok találhatók meg. Elsősorban azok fogják imádni a boltot, akik az irodában is szeretnek sikkesen kinézni, de nem szívesen mondanak le a lazaságról sem.

A Philipp szettek legnagyobb előnye, hogy a zakók és nadrágok mérete kombinálható – ezzel is személyesebbre szabhatod a megjelenésed. És ne feledkezzünk el arról sem, hogy színekben is jól variálhatók egymással az egyes darabok, ezért változatosabb outfiteket állíthatsz össze, párosíts bátran!

Új üzletekkel bővült karácsonyra az M3 Outlet

Hervis – Ne mondj le a mozgásról télen sem

A népszerű és sokak által kedvelt Hervis Sports üzlete még igen friss, december eleje óta várja azokat a vásárlókat, akik elérhető áron szeretnék beszerezni kedvenc sportmárkáik darabjait.

Te is mindenképp nézz be, ha szeretsz szabadtéren sportolni a téli hónapokban, ugyanis világmárkák prémium aláöltözeteit szerezheted be. Kifejezetten téli sportokhoz is kínálnak speciális ruházatot, például síeléshez, de akkor is érdemes bekukkantanod az új boltba, ha minőségisportcipőt keresel outlet áron.

Még nem vagy elkésve az ajándékvásárlással sem, ráadásul december 24-ig karácsonyi akciókat is kifoghatsz bizonyos üzletekben. Az Levi’s, Gant, Helly Hansen, Adidas akciói is várnak ezüst és aranyhétvégén is.