A tökéletes köröm selyemszálas megerősítéssel - hogyan készítsük el akár magunknak?

Sosem egyszerű saját magunknak tökéletes körmöket készíteni, de megfelelő kitartással, elszántsággal és kézügyességgel akár ez sem lehetetlen. Ha csodálatos selyemszálas körmöket szeretnél te is, tarts velünk! Ha nehezen megy, küldd át a cikket a körmösödnek is!

 

 

Az előkészületek adják a megfelelő alapot

Bármilyen technikát szeretnénk kipróbálni, az első lépés mindig a köröm előkészítése legyen! Ez azt jelenti, hogy a formázás és körömreszelés semmiképpen nem maradhat el!

Ahogy a világon a legtöbb dolog esetében igaz, a műkörmöknél sincs ez másképp: szép, jól funkcionáló építmény csak megfelelő alapon lesz működőképes, ezért soha ne spóroljuk ki az előkészületeket!

Hogyan válasszunk tökéletes tip-et?

Ha a természetes, saját körmökkel kapcsolatban minden készen áll, akkor következhetnek a tip-ek! Válassz nagy gondossággal, körültekintően, és használj kiváló termékeket!

Mi is pontosan az a természetes forma? Természetes formának azokat tartjuk, amelyek követik a mosolyvonalat.

Mivel ez a forma mindenkinek más, ezért korántsem egyértelmű, hogy milyen formát válasszunk. A természetesen egyenes mosolyformához az egyenes forma mutat élethűen, míg az íveshez értelemszerűen az íves fog passzolni.

Milyen a selyemszál-megerősítés és egyáltalán miért jó, ha van?

A selyemszál használatával elképesztő mértékben megerősíthetjük a körmöket. Például stabilizálhatjuk a sarokpontoknál, így biztosan nem fordulhat majd elő, hogy bereped, még intenzív használat mellett sem.

Azok számára, akiknek a műkörmei nagyobb igénybevételnek vannak kitéve a mindennapokban, illetve az az általános tapasztalatuk, hogy akármivel próbálkoznak, mindig könnyen megsérülnek a műkörmeik, azoknak mindenképpen érdemes selyemszálat is bevetni annak érdekében, hogy az elérhető legnagyobb masszivitást biztosítsák a körmeiknek, és minél tovább élvezhessék a szépségüket.

A selyemszál után következhet a géllakk, amellyel tökéletessé teheted az összhatást. A StudioFlash 3 step géllakk termékcsaládja tökéletes választásnak bizonyul, ha fontos a lehető legjobb konzisztencia, és szeretnél szebbnél szebb színek közül válogatni.

 

Mi legyen a “C” vonallal?

A "C" íves köröm sokak számára gyakorlatilag egyet jelent a stabilitással. A kérdés azért nagyon izgalmas, mert egyáltalán nem megfelelő a "C" ív kialakítása mindenkinek.

Ha nem gondolunk kifejezett deformitásra, akkor sem görbíthetjük tovább a vonalat egy ívesebb, természetes körömnél, hiszen eltorzítanánk az egész formát, a végeredmény pedig nagyon távol állna a tökéletes műkörömtől, aminek az elérését éppen célként tűztük ki magunk elé.

Ilyenkor tökéletes megoldás lesz a selyemszálas megerősítéssel készült tip zselés köröm, természetesen "C" ív nélkül. Tegyél egy próbát te is, és élvezd a selyemszálak nyújtotta megbízható és természetesen gyönyörű műkörmöket!