Kőzetgyapot - az egyik legkiválóbb anyag, ha hőszigetelésről van szó! Ismerje meg Ön is!

Sokféle hőszigetelésre használt, és arra alkalmas anyag közül választhatunk, de mindenképpen alaposan érdemes megfontolni, hogy melyiket hol szeretnénk alkalmazni, ahogy azt is, hogy megfelelnek-e azoknak a legfontosabb elvárásainknak, amelyeket megfogalmaztunk magunkban a megfelelő hőszigeteléssel kapcsolatban.

 

 

Mit tud a kőzetgyapot és miben más, mint a többi homlokzati szigetelőanyag?

A kőzetgyapot egy teljesen természetes anyag, amely rengeteg kiváló tulajdonságnak van a birtokában. Ilyen például az, hogy a hagyományos polisztirollal szemben nagyszerű páraáteresztő képességgel rendelkezik, ennek köszönhetően pedig nem tartja magában a nedvességet, illetve a dunsztos hatás is teljes mértékben elkerülhető a segítségével.

A minőség értéket képvisel, így ez a termék árában is megjelenik. A hagyományos polisztirol győztesen kerül ki az összehasonlításból akkor, ha a vételár az elsődleges szempont.

A grafitos hőszigetelő lapokhoz képest kiemelendő, hogy a Hozo hőszigetelés webáruházban kapható kőzetgyapot nem igényel különleges odafigyelést a kivitelezés közben, továbbá elmondhatjuk, hogy a kőzetgyapotból készült hőszigetelő rendszerek kiváló hangszigetelő tulajdonsággal is rendelkeznek.

Ezt a képességet remekül hasznosíthatjuk nagyvárosokban vagy más, kifejezetten zajhatásoknak kitett területeken.

Még ennél is több kiemelkedő tulajdonságot mondhatunk!

A kőzetgyapotból készült szigetelést gyakorlatilag örök életre tesszük a házra, így ennek az egyébként is teljesen természetes anyagnak sem kell az újrahasznosításáról vagy elszállíttatásáról gondoskodni a következő felújítás alkalmával. Ilyen ugyanis egész egyszerűen nem lesz.

A kőzetgyapot nem tágul és nem zsugorodik, a hőnek, a tűznek is ellenáll az anyag. Mivel a párát átereszti, ezért nem kell azon sem aggódni, hogy idővel penészedni vagy gombásodni kezdene.

 

 

Élvezze Ön is a hőszigeteléssel járó előnyöket!

Legyen alacsonyabb minden fűtési szezonban a fűtésszámla, és ne aggódjon tovább a gázárak változásai miatt!

Nyáron működtesse ritkábban a ventilátort és a klímaberendezést, hiszen a hőmegtartó képesség akkor is fantasztikusan érvényesül, amikor a benti hűvös levegőt szeretnénk megőrizni. Így pedig a villanyszámla is sokkal alacsonyabbá válhat a kérdéses meleg hónapokban, mint ahogy azt eddig megszokták.

Vigyázzon a környezetre, védje energiatakarékossággal és szakszerű hőszigeteléssel a Földet, és ne szolgáltassa ki magát a megállás nélkül emelkedő energiaáraknak!

Örüljön annak is, hogy végre talált egy olyan ingatlanfejlesztési lehetőséget, amely gyakorlatilag az első napon visszahozza az árát! Hiszen a hőszigetelt ingatlanok azonnal értéknövekedéssel, azaz magasabb árral, gyorsabb eladási esélyekkel kecsegtetnek!