Különleges dizájn és kiemelkedő teljesítmény: tudtad, hogy egy vezeték nélküli porszívó ilyen is lehet?

A vezeték nélküli porszívók között sokféle létezik, de nagyon fontos tisztában lenni azzal, hogy a megnézett készülékek között melyik milyen teljesítménnyel rendelkezik, ahogy a külső megjelenés kérdése sem elhanyagolható. Mindjárt megtudod, hogy miért!

 

 

Éppen egy új porszívó vásárlásán gondolkozol? Azon tanakodsz, hogyan tedd egyszerűbbé az életedet, vagy itt az ideje már valami valóban hatékony eszközt beszerezni, amivel több szabadidőt nyerhetsz?

Számtalan olyan helyzet létezik, amikor érdemes megfontolni, hogy venni kell magunknak valami igazán hasznos dolgot. Egy vezeték nélküli porszívót? Nézzük, hogy megéri-e! Mit nyerhetünk vele?

A vezeték nélküli porszívóval járó előnyök

Egy ilyen takarítóeszköz jelentősen leegyszerűsíti az életedet. Minden olyan helyzetben, amiben eddig a seprűért nyúltál, most a vezeték nélküli porszívó segíthet neked, ráadásul eredményesebben és gyorsabban is annál, mint ahogy azt a seprűvel korábban elérted.

Nem számít, hogy ételmorzsák, hajszál, kutya- vagy macskaszőr, kiszóródott liszt vagy a gyerek ruhájából mindenhová szétszóródott homok a célpont, hiszen a vezeték nélküli porszívó hatékony fegyver lesz ebben a küzdelemben.

A porszívó remekül helyettesíti a hagyományos vezetékes készülékünket, mindezt pedig úgy képes megtenni, hogy egyrészről biztosítja a kiváló teljesítményt, másrészről pedig a könnyű súlyának és a vezeték hiányának köszönhetően még rendkívüli mobilitásról is tanúbizonyságot tesz. Így nemcsak jó helyettesítő, hanem még le is körözi a hagyományos “ormányos” változatokat.

Fontos a szépség?

És a szépség miért fontos? A Roidmi.hu vezeték nélküli porszívói rengeteg dizájndíjat bezsebeltek már, hiszen kiemelt figyelmet szentelnek ennek a részletnek is.

Ezeket a porszívókat nem rejtjük el, hanem a konyhában, a mosókonyhában a dokkolóján tároljuk, amely egyben a töltőállomásaként is szolgál.

 

 

Ismerd meg a Roidmi Z1 Air vezeték nélküli porszívót!

Tízciklonos elválasztás, kifejezetten erős szívóteljesítmény? Tornádórendszer és állítható hatásfok? Elképesztően hosszú akkumulátorkapacitás? A Roidmi Z1 Air modellre mindegyik állítás igaz!

110 W szívóteljesítmény és 22000 Pa szívóerő. Erősebb és tisztább munka a digitális kefe nélküli motornak köszönhetően, az akkumulátor pedig akár a 60 perces működésre is tökéletesen alkalmas. Alapos tisztítás, s mindehhez kiváló légszűrőrendszer, hogy az otthonod levegőjébe semmilyen por vagy kosz ne kerülhessen vissza!

A morzsaporszívóként is használható takarítóeszköz kifejezetten könnyű, mindössze 1,55 kg súlyt kell mozgatni, ami még az egy kézzel történő munkavégzést is lehetővé teszi. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően kényelmes a kezünknek is, így könnyen kivitelezhető vele a precíz porszívózás.