Nyíregyházi Városrészek Bajnoksága – még lehet jelentkezni

Nyíregyházi Városrészek Bajnoksága elnevezéssel új sportprogramot szervez Nyíregyháza MJV Önkormányzata. Városunk első közösségi élménybajnoksága keretében városrészek csapatai küzdhetnek a bajnoki címért játékos, ügyességi próbák teljesítésével.

 

 

Városrészek küzdelme a fődíjért és a dicsőségért a Nyíregyházi Városrészek Bajnokságán, ahol a fizikai teljesítmény és az ügyesség is számít. Ez egy csapatverseny, ahol a versenyzők speciálisan kiépített pályákon versenyezhetnek. Fontos a sebesség, az erő, az ügyesség, a kitartás és a koncentráció. A szervezők várják a városrészek csapatainak nevezését.

Nevezési határidő: március 1. (kedd)

A bajnokság három fordulóból (elődöntőből) áll, ahonnan a fordulók legjobbjai a döntőn mérhetik össze tudásukat. A jelentkező csapatok egy elődöntőn vesznek részt, az általuk megjelölt városrész nevében. Ha megnyerik saját fordulójukat, továbbjutnak a városi döntőbe.

Csapatok összetétele: minden csapat 10 főből áll, amely az alábbiak szerint kell, hogy összeálljon: 3 fő 18. életévét betöltött férfi, 3 fő 18. életévét betöltött nő és 2 fő 10–16 éves korú gyermek. A fennmaradt 2 fő betöltése a csapatok döntésére van bízva.

A program: a feladatok összeállításánál a változatosságra, az élményszerűségre törekedtünk. Elhoztuk a bajnokságra az ország egyik leghosszabb akadálypályáját, a labdajátékok kedvelőinek egy 6x6 m-es nagyságú footdarts falat, valamint a különböző generációkat összehozó, egyedi élményt adó élőcsocsópályát, melyben bebizonyíthatjátok az egymásért való küzdeni tudásotokat.

 

 

Az elődöntők helyszíne: Atlétikai Centrum
Az elődöntők ideje: 2022. március 5., 12., 19. (szombat)

A döntő helyszíne: Continental Aréna
A döntő időpontja: 2022. március 27. (vasárnap)