A szomszéd fűje mindig zöldebb! - városszépítő akció Nyíregyházán

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata és a NYÍRVV Nonprofit Kft. 2022. évben is meghirdeti „A szomszéd fűje mindig zöldebb!” - városszépítő akcióját.

 

 

Az akció keretében Nyíregyháza lakossága és a városban található intézmények, az ingatlan előtti közterületre igényelhetnek 1 kg fűmagot, illetve 1 köbméter komposztos termőföld keveréket, amelyet a sikeresen pályázóknak ingyenesen biztosítunk.

 Társaságunk a füvesítési akcióval együttműködésre kívánja ösztönözni a Városlakókat, hogy Nyíregyháza minél „zöldebb” településsé válhasson, valamint a lakossággal közösen szeretnénk növelni és javítani a város zöldfelületeinek nagyságát és minőségét.

Pályázat feltételei:

  •  kitöltött pályázati adatlap benyújtása
  •  helyszínről készült fénykép csatolása
  •  az igényelt fűmag és komposztos termőföld keverék közterületi felhasználása

 A pályázatok beküldésének időtartama:
2022. február 01. – 2022. február 28.

 A jelentkezéseket a pályázók a [varosszepito@nyirvv.hu] e-mail címre, vagy postai úton a NYÍRVV Nonprofit Kft. 4403 Nyíregyháza, Pf. 14. levelezési címre küldhetik.
 A borítékon kérjük feltüntetni: „A szomszéd fűje mindig zöldebb!”

A pályázatokat érkezési sorrendben, elbírálás alapján a készlet erejéig támogatjuk. A komposztos termőföldet és a fűmagot Társaságunk ingyen biztosítja, azonban a telepítés és a további gondozás az igénylő feladata, melyhez szükség esetén szakembereink füvesítési tájékoztatást is nyújtanak.
 Tegyünk együtt egy még zöldebb Nyíregyházáért!

 A pályázati adatlap letölthető:
http://nyirvv.hu/letoltheto-nyomtatvanyok