Te is büszke vagy a hajkorondára?

Rockerként talán nincs is jobb érzés, mint amikor egy jó zúzós koncerten kiengedheted a dús hajad, és a zene ritmusára rázva, pörgetve, forgatva kiüvöltesz magadból mindent, miközben örömhormonok hada szabadul fel a testedben. Valld be, hogy te is imádod ezt a féktelen tombolást!

 

 

De mi a helyzet azokon a napokon, amikor nincs koncert, és a tetemes hajkoronádat bizony muszáj korlátok közé szorítani? Mondd, hogy nem egy sima hajgumival vagy drogériában vásárolt csattal szorítod le a koncertélményekben osztozó társad?

A RockStore.hu kínálatát böngészve megkönnyebbülten konstatáltuk, hogy az eredeti, jogtiszta termékek forgalmazói gondoltak a hosszú hajú rockerekre is. (Igen, vannak rövid hajúak, sőt kopaszok is, hiszen a nap végén a lényeges úgy is az lesz, ami a szívedben és a lelkedben lakozik.)

Szeretsz ügyelni az apró részletekre?

Ki ne szeretné, ha tetőtől talpig harmonikus legyen a megjelenése? Persze, hogy erre törekszik mindenki, legyen szó bármilyen stílusról.

Jóllehet a közhiedelemben sokszor aggatják az igénytelen, szedett-vedett jelzőket rockerekre, de őszintén, akikre ezeket mondani lehet, valószínűleg nem rocker.

Az igazi rockerek igényesek, adnak magukra és az átlagnál jobban odafigyelnek arra, hogy mikor mit vesznek fel, mit mivel párosítanak.

Nem kivétel ez alól a hajkorona sem. Való igaz, hogy a férfiak sokszor megoldják egy-egy jó erős hajgumival, de még egy rockerlányból sem lehet kiűzni a szépség iránti szeretetet!

Hajdísz minden alkalomra!

Ezért aztán nem csoda, hogy a Road zenekar hivatalos webáruháza gondolt a hölgyekre is, és számos gyönyörű bőrcsatot tett elérhetővé, melyeket változatos fémből készült minták díszítenek.

Így aztán kedvedre kombinálhatod a csatokat a ruháid színéhez, a rúzsodhoz vagy épp a hajad színéhez is. Mennyivel stílusosabb, mint egy sima fekete hajgumival összefogni, nem?

Bármelyik vezérelv mentén is szervezed a kinézetedet, mindegyik változatra meglesz a megfelelő csat, amelyekkel egy időre megzabolázhatod a féktelen hajkoronád!

Nézd meg a RockStore.hu ékszer és hajdísz kínálatát, és tedd a kosaradba azt, amelyik első pillantásra elrabolja a szíved. (Feltehetően több ilyen is lesz, elnézve a választékot.)

 

 

Teremtsd meg a saját stílusod!

Bárhogy is alakul a zenei ízlésed, bármilyen stílust is képviselsz, egy nagyon fontos alapelv van: ne menj mások után, ne utánozz másokat. Belőled csak egy van, egyedi vagy és megismételhetetlen! Ne másokat próbálj hát utánozni, hanem öltözködj úgy, viselkedj úgy, ahogy a személyiséged diktálja.

Ha hallgatsz a belső hangokra, önazonos leszel, és ez a harmónia fel fog tűnni mindenkinek, aki veled találkozik! Elsőre meg fog akadni a szemük a nagyobb dolgokon, majd amikor észreveszik, hogy te még a hajdíszed kiválasztására is gondosan ügyelsz, akkor tudják majd csak igazán, hogy nem akárkivel van dolguk!