Ismét lehet jelentkezni az Újéletfa Akcióra

A Nyírvv Nonprofit Kft. ismét várja a jelentkezéseket az Újéletfa-akció keretén belül! 2022. május 02-től ismét megkezdték a jelentkezések fogadását mindazon családoktól, akiknek gyermeke 2020. december 01. és 2022. június 30. között született illetve születik.

 

 

"Nagy örömünkre szolgál, hogy az elmúlt időszakban is sok-sok gyermek született városunkban. Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatával közösen Nekik és családjaiknak is lehetőséget szeretnénk nyújtani, hogy részt vehessenek az Újéletfa-akcióban.

2022. május 02-től ismét megkezdjük a jelentkezések fogadását mindazon családoktól, akiknek gyermeke 2020. december 01. és 2022. június 30. között született illetve születik. Terveink szerint így a korábban igényelt facsemetékkel együtt az újonnan jelentkezők közösen ültethetik el a NYÍRVV Nonprofit Kft. által biztosított ÚJÉLET-fákat" - írja a Nyirvv.

Jelentkezni a gyermek születési anyakönyvi kivonatának és lakcímkártyájának másolatával, valamint a kitöltött pályázati adatlap elküldésével lehet a marketing@nyirvv.hu email-címen.

 A pályázati adatlapok letölthetők honlapunkról: http://nyirvv.hu/assets/nyomtatvanyok/%C3%9Aj%C3%A9letfa_2022_-_P%C3%A1l...

Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 31.

 

 

 Ültessünk közösen fákat gyermekeink zöldebb jövőéért!