Útinfó – forgalmi rend változás a Színház utcában

Folyamatban van a Színház utca csapadékvíz elvezetési rendszerének fejlesztése. Az I. ütemben, a Toldi utca – Malom köz közötti útszakasz kivitelezése során megvalósul az utca tengelyvonalában a csapadékvíz-csatorna, illetve a párhuzamosan haladó gázvezeték cseréje. A most megkezdett munkafázis átmeneti forgalmi rend változást tesz szükségessé a Malom köz és Szabolcs utca közötti, valamint a Toldi utca és Malom köz közötti szakaszon.

 

 

A kivitelező tájékoztatása szerint a Malom köz és a Szabolcs utca közötti szakaszon is megkezdődött a csapadékcsatorna építése, zsákutca tábla jelzi a munkavégzést és kizárólag a célforgalom tudja megközelíteni az ingatlanokat.

A Malom utca felől a Malom közbe hajtva szintén zsákutca tábla jelzi, a tovább közlekedés nem lehetséges.

A Toldi utca felől a Színház utca felé zsákutca tábla és úton folyó munka tábla jelzi a munkavégzést, a Szabolcs utca felől kizárólag célforgalommal lehet behajtani.

A Malom köz és Szabolcs utca közötti forgalomkorlátozás, valamint a Toldi utca és Malom köz közötti szakaszon az átmeneti forgalmi rend változás várhatóan július közepéig marad érvényben.  

A munkálatok ideje alatt kérjük az ott lakók és az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét és megértését.