Gulyás Attila élőzenekaros koncertje a Bencs Villa parkjában

Július 5-én, kedden, 19:30 órától ismét egy egyedülálló koncertélmény várja a Bencs Villa vendégeit. A nagysikerű nőnapi koncert után Gulyás Attila az élő zenekarral visszatér, hogy zenei világukkal újra elvarázsolják hallgatóságukat egy kellemes nyári esten.

 

 

A Móricz Zsigmond Színház színművésze és a hattagú zenekar erre az alkalomra kibővített koncerttel, igazi zenei kavalkáddal érkezik a Villába, ahol klasszikus pop-rock, musical, és jazz-zenei kincsek csendülnek fel a platánfák alatt.

Gulyás Attila 2020 óta tagja a Móricz Zsigmond Színháznak, Békéscsabáról igazolt át Nyíregyházára, és lett a színház ötödik békés megyei színművésze (Horváth Margit, Rák Zoltán, Gulácsi Tamás és Horváth Viktor mellett). Gyermekkorát Mezőberénybe töltötte, majd a békéscsabai Jókai Színház színiskolája után színházuk tagja lett.

Mióta Nyíregyházára érkezett már számos előadásban láthatta városunk színház kedvelő közönsége. Játszott többek között az Ezeregyéjszakában, az Édes Charityben, a Funny Girlben, a Szaffiban, a Legénybúcsúban, a Közellenségben, az Idétlen időkigben, legutóbb pedig a Váratlan vendégben. Szerepel a Spamalot, avagy a Gyalog galopp című musicalben is, melynek előbemutatóját 2022. június 11-én láthatták a nézők a Rózsakerti Szabadtéri Színpadon, bérlettel pedig szeptembertől a Teátrum nagyszínpadán!

Gulyás Attila élőzenekaros koncertje szabadtéren, a Bencs Villa parkjában várja a romantikus nyári esték kedvelőit!

A zenekar tagjai:
Császár Péter, Császár Zoltán, Horányi Tamás, Lakatos István, Tamás Attila

Jegyek személyesen az alábbi helyszíneken elérhetőek:

Móricz Zsigmond Színház Jegyiroda
Nyíregyháza, Színház u. 2.
(hétfőtől péntekig 9-17 óráig) +36-42-507-006, +36-30-303-2875, +36-20-233-2926,
szervezes@moriczszinhaz.hu

Bencs Villa
Nyíregyháza, Sóstói út 54.
(Minden nap: 9-17 óráig, hétfő és csütörtök kivételével), +36-20-461-4551
info@bencsvilla.hu

Illetve online az alábbi linken:
https://moriczszinhaz.jegy.hu/program/gulyas-attila-elozenekaros-koncert...