Két összeillő ember a Bencs Villában

Június 14-én egy különleges estnek lehetnek részesei a Bencs Villa vendégei. 19:30 órától a Két összeillő ember – Domján Edit és Szécsi Pál tragikus szerelmi története című műsor lesz látható, Csernák Tibor, Nyomtató Enikő és Orémusz Maja közreműködésében a Bencs Villa parkjában.

 

 

Domján Edit, az ünnepelt színészlegenda és Szécsi Pál, a népszerű táncdalénekes tragikus szerelmének állít emléket az a műsor, melyben Nyomtató Enikő színésznő tolmácsolja majd Domján Edit gondolatait, Csernák Tibor, a város közkedvelt Polip Bandjének vezetője énekli majd el a legismertebb Szécsi Pál-dallamokat, Orémusz Maja pedig prózai visszaemlékezésekkel, fotós-videós archív felvételekkel egészíti ki a 20. századi Rómeó és Júlia történetét.

A két legenda mindössze tíz hónapig tartó kapcsolata a 70-es évek elején alaposan felborzolta a közvéleményt. „Palikának” egy emberként szurkolt az ország a Táncdalfesztiválon, és slágerei éppúgy megmaradtak a köztudatban, mint Edit színészi alakításai A bolond lány vagy Az üvegcipő főszerepeiben. Hogy a ragyogó tehetségű művészek magánélete miért alakult olyan szerencsétlenül, arra kíván fényt deríteni a kamaradarab.

Jegyek személyesen az alábbi helyszíneken elérhetőek:

Móricz Zsigmond Színház Jegyiroda
Nyíregyháza, Színház u. 2.
(hétfőtől péntekig 9-17 óráig) +36-42-507-006, +36-30-303-2875, +36-20-233-2926,
szervezes@moriczszinhaz.hu

Bencs Villa
Nyíregyháza, Sóstói út 54.
(Minden nap: 9-17 óráig, hétfő és csütörtök kivételével), +36-20-461-4551
info@bencsvilla.hu