Nyári előadások a Móricz Zsigmond Színházban és a Rózsakert Szabadtéri Színpadon

Idén júniusban két előbemutatóval is készülnek a Rózsakert Szabadtéri Színpadon: 2022. június 11-én, szombaton 20.30-tól Keszég László rendezésében a Spamalot, avagy a Gyalog galopp című musicallel, 2022. június 17-én, 18-án, és 20-án 20.30-tól pedig Horváth Illés rendezésében a Jó estét nyár, jó estét szerelem című előadásunkkal várjuk kedves Nézőinket! Mindkét előadás megtekinthető majd 2022/23-as évadunkban színházbérlettel is!

 

 

2022. június 25-én, szombaton 19 órakor a Móricz Zsigmond Színház vendégül látja nagyszínpadán a Beregszászi Illyés Gyula Nemzeti Színház társulatának támogatására a Tóték című produkciót. Vidnyánszky Attila rendezésében az őrnagy szerepét Trill Zsolt alakítja.

Felhívjuk kedves Nézőink figyelmét, hogy 2022. július 1-én, pénteken 21 órától Csonka András és Kerekes József főszereplésével Rövidzárlat lesz a Rózsakert Szabadtéri Színpadon - a Jászai-díjas Nagy Sándor rendezésében. A darab zseniális trükkje, hogy míg a szereplők a sötétben tapogatóznak, addig a közönség mindvégig fényesen mulat.

Bangó Margit világhírű cigány- és magyarnóta-énekes is fellép idén nyáron a Rózsakert Szabadtéri Színpadon 2022. július 9-én, szombaton 20.30 órakor. Több mint ötven évnyi munkásságának, eddigi életművének legismertebb dalait hallhatja a közönség, amely sok százéves magyar és roma értékeket őriz. A Kossuth-díjas előadóművész magával ragadó, őszinte előadásmódjának és a kiváló Swing a' la Django együttes zenéjének köszönhetően egy igazán különleges nyár esti élménynek ígérkezik ez a koncert.

 

Szente Vajk: Legénybúcsú című művét, és rendezését Nagy Sándor alkalmazta színpadra, melyet közkívánatra 2022. augusztus 13-án, szombaton 20.30-tól újra megtekinthet Közönségünk a Rózsakert Szabadtéri Színpadon.

Töltsük együtt a nyarat is, szeretettel várjuk kedves Nézőinket!

Jegyek elérhetőek: https://www.moriczszinhaz.hu/jegyvasarlas/