Okostelefon az autóban: vezess úgy, mint egy profi!

Sokat utazol, de közben kihangosítva telefonálnál is? Gyakran eltévedsz, vagy csak új helyekre kalandoznál, ezért navigációra van szükséged? Filmeket, sorozatokat néznél ebéd közben? Egy telefontartó rendkívül kényelmes megoldást nyújt, amennyiben pedig az autódba keresel ilyen terméket, elsődleges szempont a biztonság. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk a különböző tartókat, azok funkcióit, felhasználhatóságát.

 

 

Mire jó egy telefontartó?

Nincs annál bosszúsabb dolog, amikor vezetés közben leesik a telefontartó, azzal együtt pedig a készülékünk. Márpedig a rossz rögzítés, a termék nem megfelelő minősége miatt ez könnyen előfordulhat. Az ember ilyenkor reflexből is megpróbálja elkapni a telefont. Gondoljunk csak bele, mindez mennyire veszélyes lehet az utakon, ahol pillanatok alatt elveszíthetjük a kontrollt.

 

 

A megbízható telefontartó titkai: fő a biztonság, és a kényelem

A megoldás elsősorban az olyan jó minőségű, tartós, kompakt kialakítású telefontartó, ami nem zavarja a sofőrt a kilátásban, és használata is rendkívül kényelmes. Főként akkor lehet ez fontos, ha a navigációt is a telefonról használjuk. A 360 fokban is elforgatható példányok pedig könnyen a saját igényekhez mérten beállíthatók. Fontos, hogy a tartó legyen kompatibilis a telefon méreteivel, a tartókarok pedig ne sértsék az eszköz oldalait, képernyőjét. Egy szellőzőrácsra szerelhető csipesz erős, jó tartást biztosít, így nem kell félni attól, hogy az okostelefon útközben leesik.

Telefontartó felszerelése

Egy ilyen tartozék felszerelése nagyon egyszerű, csak a szellőzőrácsra kell csíptetni, és bele is helyezhetjük a telefont. Mivel szimpla és letisztult kialakítású, nem zavarja a légkondi, vagy a ventilátor működését. A szellőzőre helyezhető telefontartó pedig a nyári napokon sem fog gondot okozni, vagyis nem melegszik túl a készülékünk.

 

 

Egyéb okostelefon kiegészítők a maximális védelem érdekében

A megbízható, kompakt, és strapabíró telefontartók mellett több módon is tehetünk a telefon megóvása érdekében. Egy telefontok, illetve kijelzővédő fólia csodákra képes. Hiszen az okostelefon bármikor, bárhol leeshet, megsérülhet a képernyő, karcos lehet. Előzzük meg a problémát, és szerezzük be minél előbb a fontos tartozékokat, mielőtt megtörténik a baj.

Telefontartó otthoni felhasználásra

Egy telefontartó természetesen nem csak az autóban, vagy motoron, kerékpározás, vezetés közben jöhet jól. Otthon, a négy fal között is hasznát vehetjük egy-egy típusnak. Akár munka közben, a laptop, vagy számítógép mellett rögzíthetjük a telefont, vagy éppen kedvenc filmjeinket, sorozatainkat nézhetjük a konyhában étkezés közben kényelmesen. Sokan nem is gondolnák, hogy a nyak-, a csukló-, és a gerincfájdalom is több esetben az okostelefon, vagy a táblagép helytelen használata következtében alakul ki. Egy telefontartó tehát egészségügyi szempontból is ajánlott lehet, hiszen beállítható vele az ideális magasság, és távolság.

 

 

Telefontartó vásárlása online

Az ETUO hazánk egyik vezető okostelefon kiegészítőket áruló online szakáruháza, ahol többek között vezetéshez, otthoni használathoz szükséges megbízható telefontartókat is vásárolhatsz. Emellett több ezer telefontok, minőségi tartozékok egyaránt a széles kínálat részét képezik. Ellenőrzött termékek, garanciával, jó ár-érték arányban vásárolhatók. Kérdés esetén vedd fel a kapcsolatot online ügyfélszolgálatunkkal, és szívesen segítünk!