Kezdődik a VIDOR színházjegyek értékesítése

A VIP színházbérlettel rendelkező Nézőink mindenkinél előbb, már 2022. július 8-án (péntek) megvásárolhatják jegyeiket az idei VIDOR Fesztivál színházi versenyprogramjának előadásaira a szokásos nyitvatartási időben a Móricz Zsigmond Színház Jegyirodájában, a Szindbád épületében Nyíregyházán, a Színház utca 2. szám alatt. Névre szóló bérletük felmutatásával mennyiségi korlátozás nélkül válthatnak belépőjegyet - a szabad helyek függvényében.

 

 

VIP bérletet az elővásárlási jogosultság napjain is lehet váltani! A VIP bérletek kényelmi szolgáltatásaihoz hasonlóan értékesítünk VIDOR VIP színházjegyeket is, melyre szintén vonatkozik a VIP bérletesek elővásárlási jogosultsága.

Korábban vásárolhatnak VIDOR belépőt a bérletesek is

Érvényes színházbérlettel rendelkező nézőink 2022. július 11-én, hétfőn reggel 7 órától 17 óráig elővásárlási jogosultsággal rendelkeznek a Fesztivál színházjegyeire Jegyirodánkban. A versenyprogram nagyszínpadi darabjaira, névre szóló bérletük felmutatásával, maximum személyenként egy bérletre, idén akár előadásonként 8 db belépőjegy is váltható! A Rózsakert Szabadtéri Színpad valamennyi előadására, a kamaraszínpadi, Szindbád és Bencs Villa előadásaira pedig mennyiségi korlátozás nélkül válthatnak jegyeket - a szabad helyek függvényében.

Akinek még nincs színházbérlete, az se keseredjen el: az elővásárlási jogosultság időszakában is van lehetőség a bérletek megvásárlására!
2022. július 12-én, kedden reggel 7 órától pedig már bárki számára elérhetővé válnak a VIDOR jegyek személyesen a Jegyirodában.
Az előadásokra 2022. július 12-én, kedden 14.00 órától a belépők online is megvásárolhatóak lesznek a vidor.eu és a moriczszinhaz.jegy.hu oldalon!

További információkról készséggel adunk felvilágosítást személyesen Jegyirodánkban (Nyíregyháza, Színház utca 2.), valamint az alábbi telefonszámokon: 42/507-006, 30/303-2875, 20/233-2926 és hamarosan a www.moriczszinhaz.hu és a vidor.eu oldalunkon!