Szarvas utcai forgalomkorlátozások

A tervezett ütemben haladnak a Szarvas utca felújítási munkálatai. A kivitelező tájékoztatása szerint augusztus 19-én (pénteken) aszfaltozási munkálatokat végeznek a Szarvas utca Széchenyi utca - Kereszt utca közötti szakaszán. Ezen a napon a kivitelezési munkák ideje alatt az Arany János utcai körforgalomnál nem lehet behajtani a Szarvas utcára. Az aszfaltozási munkák ideje alatt a Kiss Ernő utcáról, a Csipke köz, a Kereszt utca felől szintén tilos lesz a behajtás a Szarvas utcára.

 

 

Augusztus 23-án (kedden) aszfaltozási munkálatok lesznek az Országzászló téren a Zrínyi Ilona és az Iskola utca között. A munkálatok ideje alatt jelzőőrök irányítják a forgalmat.

Augusztus 24-én (szerdán) aszfaltozási munkálatok lesznek a Szarvas utca Széchenyi utca - Kereszt utca közötti szakaszán. Ezen a napon a kivitelezési munkák ideje alatt az Arany János utcai körforgalomnál nem lehet behajtani a Szarvas utcára. Az aszfaltozási munkák ideje alatt a Kiss Ernő utcáról, a Csipke köz, a Kereszt utca felől szintén tilos lesz a behajtás a Szarvas utcára.

Augusztus 25-én és 26-án aszfaltozási munkálatok lesznek az Országzászló tér-Széchenyi-Iskola-Szarvas utca csomópontjában. Ezen a napon a jelzőlámpás csomópontban a kivitelezés ideje alatt a jelzőlámpa helyett rendőr irányítja a forgalmat. A menetidő növekedésére kell számítani.

Kérjük a gépjárművezetők türelmét és megértését, és hogy a kihelyezett táblákat figyelembe véve, fokozott körültekintéssel közlekedjenek. Aki teheti, kerülje el az érintett útszakaszokat elősegítve a gyors és hatékony munkavégzést.