Granville Pillar állja a szavát

Pár éve annak, amikor Granville Pillar zenés estjén volt szerencsém részt venni és beszélgetni vele. Volt szó a hitvallásról, családról, munkáról és természetesen munkáról, de legfőképpen a zenéről. Akkor a zárszó szavai ezek voltak: „Visszajövök még. Látom és érzem én azt, ahogy kellek a közönségnek.”  2022. szeptember 28-án újra énekelni fog Nyíregyházán, hogy közénk idézze a 60-as évek nagy slágereit.

 

 

A király Elvis Presley-től, a kékszemű Frank Sinatrától, a Beatles gombafrizurás tagjaitól és még másoktól. A 18 órakor kezdődő koncerttel a beregszászi Illyés Gyula Magyar Nemzeti Színházat szeretné támogatni.

Akik még talán nem ismernék Granville Pillart, vagy akik ismerik, de elfelejtették pályafutását, azoknak emlékeztetőül: Nagyjából tíz éve él megyeszékhelyünkön egy észak-írországi lelkész-tanár, Granville Pillar, aki tanítványai, ismerősei körében nem csak hittérítőként tisztelt. Különleges énekhangja miatt többször örvendeztette már meg a közönséget koncertekkel, melyeken a mostanában divatos retro muzsikát népszerűsítette. Ő Granville Pillar, aki állja a szavát.

 

                                                                                         Hajzer Andrea