Nyíregyházán színpadon áll a kultúra

Az egyetemes magyar kultúra attól olyan gazdag, hogy számtalan művészeti ág rendelkezik a professzionális művelőin kívül amatőr, ám színvonalas tevékenységet űző képviselővel. Nyíregyháza is bővelkedik olyan előadóművészekben, akik népes rajongótáborral rendelkezve teljesítik missziójukat, énekelnek, zenélnek, verselnek, holott nem a világot jelentő deszkákra tettek esküt pályájuk kezdetén.

 

 

2022. szeptember 21-én a Korona Hotelben azt a testvérpárt láthatja újra táncolni a város közönsége, akik ma már Debrecenben tanulnak, ám szülővárosuk hívására mindig igent mondanak, ha a klasszikus és latin táncokat kell népszerűsíteniük. Egy filmzenékből összeállított műsorban lejtenek majd keringőt, tangót, rumbát.

Bandi Ferenc ma már oktatja a táncot, ám korábban számtalan bajnokságot nyert.  A muzsikát Nyíregyháza ismert művésztanárai biztosítják majd a tőlük megszokott igen magas színvonalon, hisz Suhanyecz Viktória, Takács Julianna és Ignácz László neve garancia az igényes szórakoztatásra.

A 18 órakor kezdődő zenés-táncos rendezvényt az a Biriben élő szakácsmester is megtiszteli, aki már számtalan magyar bajnokságon bizonyította: hazánk legjobbja a gyümölcs- és zöldségfaragás területén, de világbajnokságról is tért már haza bronzéremmel! A mostani programra ízletes virágokat és tökből faragott arcokat ígért a közönségnek, melyek egy részét ki is sorsoljuk a vendégek között.

 

 

 

                                                                                             Hajzer Andrea