Állatorvosi asszisztenst keres a nyíregyházi menhely

Az Állatbarát Alapítvány keresi új állatorvosi asszisztens kollégáját Nyíregyházán található ( 4400 Nyíregyháza, Csatorna u. 2. ) telephelyükre!

 

 

"A jelentkezésnek NEM feltétele a szakirányú végzettség, mindenre megtanítunk. Segítőkész, türelmes állatorvos és csapat vár, nem dobunk egyből a mély vízbe, saját tempódban tanulhatsz meg minden szükséges dolgot.

Ideális jelöltünk 25 év feletti, nyíregyházi vagy környéki lakos, rendelkezik alapszintű számítógépes ismeretekkel, a jogosítvány előny, de nem feltétel.
Amit mindenképpen kérünk tőled:
- végtelen állatszeretet, türelem, ne félj az állatoktól. Főleg sérült, bántalmazott állatokkal foglalkozunk, akik a sokk miatt, félelmükben, fájdalmukban néha agresszívak, ezt a dolgot tudnod kell kezelni
- ne okozzon gondot a vér, nyílt sebek látványa, a széklet, vizelet szaga és látványa
- lélekben erősnek kell lenned, mivel néha hiába teszünk meg mindent, történnek halálesetek, ezt fel kell tudnod dolgozni

Mik lennének a feladataid:
- műtétek melletti asszisztálás
- karanténban lábadozó kutyák, macskák napi ellátása, takarítása
- sebkezelés, gyógyszerezés orvosi utasítás alapján
- adminisztrációs feladatok ellátása

A foglalkoztatás teljes munkaidőben, heti 40 órában történik, viszont megszakítás nélküli, tehát előfordul hétvégi munkavégzés, sőt ünnepnapokon is itt vagyunk, hiszen a védenceinket akkor is el kell látnunk.
Amennyiben szeretnél a csapatunk tagja lenni, várjuk fényképes önéletrajzodat egy pár soros bemutatkozás kíséretében az allatbarat@allatbarat.com e-mail címre. "