Így válasszuk ki a megfelelő italt az esküvőnkre

Kreatív ötletek, amivel az itallap is emlékezetessé válik.

A lakodalmak egyik legnagyobb szerepe, hogy a házaspár és a vendégek jól szórakozzanak a szertartás után. Többnyire ehhez némi bátorító segítséget nyújt a jeles alkalomra fókuszáló bár is, ahol lendületet szerezhetnek a szórakozni vágyók. Az italfogyasztás az egyik leggyakoribb velejárója az alkalomnak, ahol a 18 éven felüliek számára különféle alkoholos italok teszik felejthetetlenné a nagy napot. A legtöbb pár gondosan kidolgoz minden részletet, hogy a lehető legjobban sikerüljön az esemény; ehhez nyújt segítséget az alábbi néhány ötlet.

 

 

Az egyik legjobb és legkülönlegesebb megoldás, ha koktélokat kínálunk a vendégeknek. Ennek több formája is remekül megvalósítható. Az egyik, ha az esküvőnek saját koktélt kreálunk, ami a házasságot kötő pár személyiségével rezonál vagy éppen az esküvő témáját tükrözi. Ennek lehet egyedi neve, a recept pedig rákerülhet az étlapra. Az összetevőket egyszerűen beszerezhetjük innen: idrinks.hu. Szintén koktélos megoldás, hogy a felállított pultban a vendégek maguk mixeljék az italaikat,amihez szirupok és gyümölcslevek is rendelkezésre állnak. Ha ezt túl merésznek gondoljuk, az alkoholmentes mocktailok készítésénél is meg lehet valósítani, hiszen ott nem várható, hogy káoszba fordul a helyzet.

A pezsgőtorony szintén nagyon alkalomhoz illő, és ez vizuálisan is roppant szerencsés, nem beszélve arról, hogy kifejezetten lenyűgöző módja a pezsgő felszolgálásnak. Kevéssé elegáns, de szintén különleges, amit akkor tudunk megvalósítani, ha az esküvő egy másik városban, országban zajlik, mint ahol élünk. Ez ugyanis a helyi különlegességekre fókuszál, a helyi borok mellett söröket is kínálva.

 

 

Ugyan a bor az esküvők legnépszerűbb itala, de egy sörkóstoló bárnak valószínűleg kevesen tudnának ellenállni, így ha a vendégeink nyitottak az ilyesmire, érdemes ezt is kipróbálni. Alkoholmentes italok közül az ízesített vizek vagy jeges teák is jó választásnak számítanak, hiszen egyszerűen és könnyen elkészíthetőek, látványosan tálalhatóak.