Friss útinfók Nyíregyházán

Nyíregyháza MJV Önkormányzata a Terület és Településfejlesztés Operatív Program keretén belül 100%-os támogatási intenzitású, vissza nem térítendő támogatásból valósítja meg a TOP-6.1.5-16-NY1-2021-00007 azonosítószámú "Szélsőbokori út fejlesztése" című projektet.

 

 

A kivitelező tájékoztatása szerint a tervezett ütemben halad a Szélsőbokori út felújítása, május 8-án megkezdődik a Szélsőbokori út és az Ív utca sarkán lévő buszmegálló építése.

A kivitelezési munkák ideje alatt a buszok és a nagyobb járművek nem tudnak befordulni a Szélsőbokori útról az Ív utcára.

Május 8-án 8:00 órától, várhatóan 2023. június 26-ig a Volánbusz járatai az Ív utca helyett a Kőris utcán fognak befordulni. Az útvonal változás miatt az ideiglenes buszmegálló áthelyezésre kerül a Szélsőbokori út 20. szám elé.

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét és megértését!

A kivitelező tájékoztatása szerint a hírközlő vezetékek építése miatt a Kassa köz-Csalitos utca lezárása várhatóan május 12-ig érvényben marad. Az ott lakók ki és behajtásáról a kivitelező gondoskodik.

A középsziget építése miatt a kivitelező kéri a gépjárművezetők fokozott figyelmét és megértését, valamint a kerékpárosokat, hogy az érintett útszakasz gyalogátkelőhelyén megfelelő körültekintéssel keljenek át.