II. Jótékonysági FÓKUSZBAN A MÓKA kutyás versenynap Nyíregyházán

2023. június 3-án kerül megrendezésre a II. Jótékonysági Fókuszban a Móka Kutyás Versenynap Nyíregyházán a Guido Lovasparkban. A rendezvény folyamán a Fókusz Mentő- és Segítőkutyás Egyesület működését támogathatják a versenyekre nevezők és a látogatók. A rendezvény célja egy kötetlen, baráti hangulatú, sok nevetéssel tarkított, kutyás közösséget kovácsoló nap szervezése.

 

 

Az egyéni- és csapatversenyek mellett interaktív terápiás segítőkutya bemutatóval készülnek, valamint programjaik között szerepel a kutya szépségverseny is. Egész napos programjuk alatt megismerkedhetnek a látogatók a kutya fizioterápia lehetőségeivel, ki lehet próbálni a kutyák szaglását különféle intelligencia játékok segítségével.

Természetesen gondolnak a legkisebbekre is, nekik gyereksarokkal kedveskednek, míg a felnőttek frissítő masszázson vehetnek részt. Kialakításra kerül egy fotósarok is, ahol profi fotós fog arról gondoskodni, hogy maradandó élmény legyen a részvétel.

A nevezők dönthetnek melyik versenyszámban szeretnének indulni. Az engedelmes feladatok után garantáltan a nevetésé lesz a főszerep, hiszen lesz mókás akadálypálya, vizes kihívás, trükkverseny, behívás élelem- és játékfolyosón, teke borító-és játék gyűjtő verseny. Baráti társaságok, kutyaiskolák pedig csapatban is kipróbálhatják magukat.

 

 

 

A nyereményekről, tombola felajánlásokról a rendezvényt támogató több, mint 40 cég gondoskodik!

A részletes programleírás és a nevezéssel kapcsolatos információk a Fókusz Mentő- és Segítőkutyás Egyesület honlapján (www.fokuszegyesulet.eu) és az esemény facebook oldalán is megtalálhatóak.

 

 

Kísérő programok:
- Szimatsarok
- Kutyakozmetikai sátor
- Kutya fizioterápiás és masszázs sátor
- Fotósarok
- Frissítő masszázs a gazdiknak
- Gyereksarok, ahol a legkisebbek is jól érezhetik magukat!
- Interaktív terápiás segítőkutya bemutató
- Tombolasorsolás

 

A tavalyi eseményen készült képekért KATTINTS ide !

 

 

FÓKUSZ Mentő- és Segítőkutyás Egyesület
+3630/579-9490
4532 Nyírtura, Szabadság u.4.
Adószám: 19291231-1-15
Bankszámlaszám: 10918001-00000113-25000007