A Magyar Falu Vállalkozás újraindítási Program projekt zárása Napkoron

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a Pénzügyminisztérium által 2022.01.24-én meghirdetett GINOP Plusz-1.2.2-22 felhívás alapján a DENT VISION Korlátolt Felelősségű Társaság, mint Kedvezményezett 10.000.000 Ft, azaz tízmillió forint vissza nem térítendő támogatásra jogosult. A CT gép beszerzése 2022. 07.08- án megtörtént, mellyel a projekt lezárult.

 

 

A támogatás tárgya a „Dent Vision Kft. technológiai fejlesztése CT gép beszerzése által” című, a támogatási kérelemben és annak mellékleteiben rögzített Projekt elszámolható költségeinek az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő támogatás formájában történő finanszírozása.

A fejlesztés célja: Az új eszköz beszerzésével a fogorvos rendelőben új termék, szolgáltatás jött létre a CT gép beszerzése által. A fejlesztés eredményeként lehetővé vált, hogy implantációs beavatkozásokat végezzen a fogászat helyben.

A felhívás megnevezése: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22 MAGYAR FALU VÁLLALKOZÁS-ÚJRAINDÍTÁSI PROGRAM

A projekt elemei: Rayscan Alpha 3D fogászati digitális 3D CT és panoráma eszköz beszerzése
A projekt megvalósulásának időpontja: 2022.07.08.
A megvalósulás helyszíne: 4552 Napkor Kossuth út 46.
A kedvezményezett neve: DENT VISION Korlátolt Felelősségű Társaság
A DENT VISION Korlátolt Felelősségű Társaság 2019. január óta szolgálja ki Napkor települést fogászati ellátással. A támogatási összegből beszerzésre került CT gép segítségével szélesebb körű fogászati ellátás nyújtására van lehetőség a fogorvosi rendelőben.