A nappali központi eleme, az ülőgarnitúra

A nappali berendezésénél a leglényegesebb a kanapé kiválasztása. Mivel a kanapé egy összetett és többféle anyagkombinációból álló bútor, a választásnál fontos, hogy jó minőségű, esztétikus, kényelmes darabot vásároljunk. A kárpit minőségén kívül a kanapé szerkezetén is múlik a tartósság.

 

 

A beszélgetésekhez és az együtt töltött időhöz a legideálisabb kanapé forma az U alak, hiszen sok férőhelyet biztosít, és kialakítása bensőségessé teszi a családi, baráti összejöveteleket.

Maximális kényelem és elegendő tér a pihenéshez

Az U alakú kanapén az egész család pihenhet, ezért a beszélgetések, közös családi filmnézések legfontosabb helyszíne. A méretének és kialakításának köszönhetően 3 irányból körbeülhető, és akár 10 fő részére is kényelmes ülőhelyet biztosít.

A nappali központi és örök darabja, mely a család minden tagjának a kedvenc pihenőhelye. Nem véletlenül, hiszen számos kényelmi elemmel vannak ellátva ezek a típusú darabok, karfa funkció, fejtámaszok, párnák gondoskodnak a megfelelő komfortérzetről.

Amennyiben elegendő hely áll rendelkezésre a nappaliban, akkor elfér a nagy méretű és kényelmes U alakú kanapé. A MÖBELIX U alakú ülőgarnitúrái stílusos megjelenésűek és hosszú élettartamúak. Különböző színekben és méretekben kapható annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő modellt. Némelyik ülőgarnitúra ággyá is alakítható, így betöltheti a vendégágy szerepét is. Számtalan szövet közül lehet kiválasztani azt, amelyik a leginkább illik a nappali színeihez.

Az ülőgarnitúra kárpitozása

Bútorkárpitok tekintetében óriási a választék. Kiváló minőségű, puha tapintású és nagy kopásálló bútorszövetek között lehet válogatni. A nappali központi bútorának kiválasztásakor a legfontosabb, hogy kipróbálja a weboldalon előre kiszemelt kanapét. Mindenképpen érdemes az üzletben is megnézni, kipróbálni és meggyőződni róla, hogy megfelelő a kárpit színe és tapintása. A szövetkárpitozás modern megjelenést ad és óriási színválaszték áll belőle rendelkezésre. A mikroszálas kárpit előnye, hogy amellett, hogy puha tapintású, egyszerű a tisztán tartása.

 

 

Nemcsak kényelmes, stílusos is

Az ülőgarnitúra a méreténél fogva a legterjedelmesebb bútor a nappaliban, ezért a színe, kárpitozása, formája meghatározza a nappali stílusát. Egy világosszürke vagy antracit modell modern ugyanakkor könnyed eleganciát biztosít.

Miért döntsön az U alakú változat mellett?

A mérete miatt több helyet biztosít, mint egy L alakú vagy 2-3 személyes kanapé. Az alakzat közepén elhelyezhető a dohányzóasztal, mely mindenki számára könnyen elérhető.

Létezik egybeépített és több darabból álló változat is. Az egybeépített stabil és kiállja az idő próbáját. A több darabból álló viszont könnyen variálható, mozgatható, és költözés esetén is egyszerűbb bánni vele.

A legtöbb ágyazható és ágyneműtartóval is rendelkezik, valamint kényelmes éjszakai fekhelyként is szolgál.