Csillámtetoválás minták az állatok szerelmeseinek

A csillámtetoválás igen népszerű a gyerekzsúrok résztvevői körében, hiszen néhány egyszerű lépésben csodás mintákat varázsolhatunk a bőrünkre, amik teljesen biztonságosak és ugyanilyen gyorsan el is távolíthatóak. Nem tudod, mit válassz? Segítünk!

 

 

Egy csillámtetoválásnál szerencsére nem kell olyan komoly döntést hoznunk, mint egy valódi, varrott tetoválásnál, hiszen ha meggondoljuk magunkat, könnyen lecserélhetjük az eredeti mintát egy újabbra. Ráadásul fájdalommal vagy kellemetlenséggel sem jár. A TyToo arc- és testfestés sablonjait használva bárki magára varázsolhatja kedvenc ábráit, például szeretett állatfiguráit is.

 

Így használd a csillámtetoválást

 

Tisztítsd meg a bőrfelületet, ahová fel szeretnéd vinni a kiválasztott mintát. Készítsd elő a sablont, a csillámport, a ragasztót és az ecseteket is, hogy minden kéznél legyen, és ne kelljen utánuk rohangálni - hiszen a ragasztó gyorsan szárad.

Helyezd fel a sablont a kívánt helyre, és töltsd ki ragasztóval. Várj egy-két percet és vidd fel a megfelelő színű csillámport. Kísérletezz színátmenetes módszerekkel is, úgy még vagányabb lesz az eredmény. Nem baj, ha nem megy elsőre, egy kis gyakorlással már jobb lesz!

Húzd le a sablont, amikor megszáradt a ragasztó és a csillám, és élvezd a menő ábrát a bőrödön.

 

Ötletek állatbarátoknak

 

Ezer- és egyféle sablon közül lehet választani a csillámtetoválásokat illetően, nézzük, melyek a legnépszerűbbek:

  • Csigasablon, melyet akár ombre színekkel is kitölthetsz,
  • Cápa sablon, amire ha mozgó szemet ragasztasz, még eredetibben fest majd,
  • Cica sablon, melyet a rajzfilmek macskái ihlettek,
  • Farkas, amit a fiúk szoktak leginkább kérni,
  • Papagáj, ami színpompás minta és bárkinek jól áll,
  • Kenguru, ha szeretted a Micimackót,
  • Krokodil az egzotikus állatok szerelmeseinek,
  • Róka, ha Vuk volt a kedvenc magyar meséd gyerekkorodban,
  • Póniló, hiszen sok lány odavan a lovaglásért és a lovas sportokért,
  • Bagoly, ha már említettük Micimackót.

 

 

Néhány plusz infó a könnyebb munka érdekében

 

Ha nem tetszik a minta, vagy már meguntad, babaolajjal tudod feloldani a megszáradt ragasztót. Ha még friss a csillámtetoválás, ez nehezebben fog menni a ragasztó tartóssága miatt, de ne aggódj, le fog jönni a bőrről a minta. Megoldásként nedvesítsd be a bőrödet és várj egy kicsit a próbálkozással.

A beszáradt ragasztót egy-két csepp vízzel tudod felhígítani, de többet ne használj, mert kevéssé fog ragadni a későbbiekben. Az üveget mindig hamar zárd le, hogy elkerüld a beszáradást. Csomós ragasztónál viszont nincs mese, újat kell vásárolni.

Csak direkt csillámtetoválás céljára kifejlesztett porokat használj ilyenkor, mert a kozmetikai és más készítmények szemcséi nem erre vannak kitalálva és az eredmény nem lesz olyan, mint amit várnál.

Válaszd ki a kedvenc állatod és a legközelebbi bulin viseld bátran!