Hogy a meglepetés igazán örömteli legyen

Káprázatos gyűrűvel szeretnéd meglepni a párodat? Ugyanakkor fogalmad sincs, hogy honnan vásárolj? Az a rémálmod, hogy leforrázva állsz, vagy éppen térdelsz a szerelmed előtt, miközben lecsúszik az eljegyzési gyűrű az ujjáról? A félelmeid teljesen valósak. Ám ne izgulj tovább feleslegesen, mutatjuk, mit tegyél!

 

 

Létezik megbízható megoldás?

A probléma egyik felére, nevezetesen az eljegyzési gyűrű beszerzésére, százszázalékban igen. Ma már online is teljesen biztonságosan rendelhetsz, vásárolhatsz ékszert, például az egri Chimera Ékszer választékában kedvedre válogathatsz, és nagy eséllyel gyűrűben is megtalálod az igazit.

A Chimera Ékszer arany, ezüst és drágaköves ékszereket, kiemelten eljegyzési és karikagyűrűket forgalmaz. Egerben immáron két ékszerbolttal várja az érdeklődőket, de webshopjuk fejlesztésére is kiemelt figyelmet fordítanak. Rövid határidővel, megbízhatóan szállítanak, melyet már több, mint száz elégedett online vásárló is igazol.

Praktikák a gyűrűméret kiderítésére

A másik megoldandó probléma, a gyűrűméret megállapítása, már nem ilyen pofonegyszerű. Először is tudnunk kell, hogy hazánkban kétféle adattal: a gyűrű belső kerületével, illetve a belső átmérővel határozzuk meg a pontos gyűrűméretet.

Az alábbiakban ismertetett gyűrűméret megállapításának módszerei csak nagyon alapos és milliméterre pontos mérés esetén megbízhatóak!

  • Átmérő szerinti meghatározásra akkor van lehetőség, ha már rendelkezünk gyűrűvel. Ez esetben csak annyi a dolgunk, hogy lemérjük annak belső átmérőjét. Ez történhet akár otthoni vonalzóval is, bár tolómérővel biztosabbra mehetünk. A két legtávolabbi belső pont közti távolság alapján a mérettáblázatból már ki is választhatjuk az áhított gyűrűméretet.
     
  • Kerület szerinti meghatározásra akkor kényszerülünk, ha nincs lemérni való gyűrűnk. Ilyenkor marad a “zsinóros” megoldás, mikor egy ujj köré tekert zsinór hossza adhatja a megfejtést. Ez az eshetőség nem kecsegtet túl pontos méréssel és persze annak is meg van az esélye, hogy szándékainkat illetően lebukunk, így oda a meglepetés varázsa.

 

 

Alternatív fortélyok

Ha próbálkozásaink kudarcba fulladnak, még mindig van remény, hiszen választottunk szüleitől, esetleg barátnőjétől is kaphatunk használható információt. Zárójelben: nem éppen kockázatmentes akció, de akár párunk volt barátját is megkereshetjük a gyűrűméret kérdésével.

Amennyiben ez utóbbit megússzuk ép bőrrel, és még mindig nem jutottunk egy jottányival sem előrébb, akkor kérjük a Chimera Ékszer segítségét, akik minden kreativitásukat és szakértelmüket latba vetve segítenek közelebb kerülni az igazsághoz.

Leszögezhetjük, hogy a gyűrűméret megtalálása nem egyszerű feladat, de nem is ördöngösség. Ha pedig választottunk boldog arcára gondolunk, kétségünk sem lesz afelől, hogy a végeredmény minden fáradozásunkért kárpótol.