Hogyan lehetséges levegőn járni?

A nyári melegben hordott szandálok és papucsok után előkerülnek az egyre hűvösödő napokra a félcipők. Ha pedig már az sem lenne elég, főszerepet kapnak a bokacipők és bokacsizmák, melyek védik, és egyben stabilan tartják is a lábakat.

 

 

A lapos sarkú változatok a hétköznapok kényelmét biztosítják, de kaphatók magas sarkú női bokacipők és bokacsizmák is a VIBA cipő webáruház széles kínálatában. Ezek elegánsabbak, így akár ünnepi eseményeken és rendezvényeken is megállják a helyüket a hidegebb napokon. A kényelem viszont a magas sarkaknál sem szorulhat háttérbe, hiszen ezeken az alkalmakon is jó, ha komfortosan érezzük magunkat.

Kiváló minőség és remek külcsín egyetlen cipőben ötvözve

Sokan találkoztunk már azzal a jelenséggel, hogy a csinos cipő kényelmetlen, míg a kényelmes nem éppen szép. Ennek ma már szerencsére vége, nem ezen múlik, mert a legjobb gyártók arra törekednek, hogy divat és kényelem egyetlen modellen belül érvényesüljön.

Ennek az elvnek kitűnő képviselője a Caprice, mely magas sarkú bokacsizmáit is ezen célok alapján tervezi meg, és gyártja le. Ennek köszönhetően nem az tölti ki az estéinket, hogy lábainkat próbáljuk helyrehozni, vagy sajog a hátunk, a derekunk.

Mi az, amit a Caprice tud nyújtani?

Az összes Caprice modell nemcsak csinos és divatos, hanem egész napos kényelmet is biztosít viselőjének. Egyedülálló gyártástechnológiájának köszönhetően ezek a termékek több speciális tulajdonsággal is rendelkeznek, amelyek rendkívül előnyösek. Ezek a lábbelik kiemelkedő színvonalú, minőségi bőrből készülnek, ami miatt nagyon tartósak és strapabíróak is lesznek.

A talpbélésük onAIR Insole technológiával készül, ami azt jelenti, hogy a betétben található légkamrák elősegítik a levegő áramlását a cipőben. Ennek köszönhetően a láb szabad szellőzése biztosítva van, ráadásul stimuláló lábmasszázsban is részesülünk a buborékok által.

Az onAIR Antishokk tulajdonság az ütődés elnyelését tompítja, ami járás közben éri a testünket, így kímélve a gerincet és az ízületeket. Ez az egyedülálló csúcstechnológia nemcsak a közérzetünkre, hanem az egészségünkre is jótékony hatással lehet.

 

 

Miért olyan kedvelt ez a márka a nők körében?

A Caprice lábbelik olyan sokszínűek, hogy minden alkalomra találhatunk alkalmas darabot, bárhova megyünk. Magas sarkú, lapos sarkú, modern vagy klasszikus fazon, egyszerű, letisztult vagy dögös, vagány, esetleg kifejezetten elegáns, szép modell az, amire szükségünk van? Teljesen mindegy, ezek között a cipők között mindenki találhat megfelelőt.

A tervezők maximálisan figyelnek a legújabb trendekre is, így alkotnak tökéletes lábbeliket. A Caprice bokacsizmák ősszel és télen a legkényelmesebb viseletek közé tartoznak, amelyben egész napos igénybevétel esetén sem fáradnak el a lábak.

A kollekcióban bárki találhat a stílusához passzoló, személyiségével összhangban levő modelleket. Ezek a lábbelik divatos és esztétikus formában 100%-os kényelmet nyújtanak, nem véletlenül érzik úgy a Caprice cipőt viselő hölgyek, hogy a levegőn járnak.