40 éves az Igrice Néptáncegyüttes

2023. október 21-én ünnepli fennállásának 40. évfordulóját a nyíregyházi Igrice Néptáncegyüttes, mely alkalomból szombaton 15:00 és 19:00 órától „Meséld tovább!” címmel egész estés gálaműsort ad a Váci Mihály Kulturális Központban.

 

 

 

A többszörös nívódíjas és kiválóan minősült Igrice 6 zenésszel és 200 táncossal állítja színpadra az elmúlt 40 év legsikeresebb produkcióit, mely a népi mulatságot és a fergeteges táncokat kedvelők számára felejthetetlen élménynek ígérkezik.

Az Együttes számára a 40. évforduló nemcsak a múlt ünneplése, hanem a jövőbe mutató új kihívások és célok felé tett lépés is. Az együttes továbbra is elkötelezett az autentikus magyar néptánc és kultúra megőrzése és népszerűsítése mellett, teszi mindezt hol humoros, hol megható történetekbe ágyazva, ám mindig nagy szakmai alázattal és magas színvonalon.

Nem fog csalódni tehát, aki október 21-én ellátogat a Váci Mihály Kulturális Központba, legyen az akár a délutáni, akár az esti időpont. A nagy érdeklődésre való tekintettel ugyanis az előadást aznap kétszer, 15:00 és 19:00 órai kezdettel is bemutatják.

Belépőjegyek elővételben a Gáll Travel Utazási Irodában, valamint a rendezvény napján 14 órától a helyszínen kaphatók.

 

 

 

„Nem tudja az ember, hogy miért, de mindig jókedve támad, ha látja az Igricét táncolni!”
(Pál Lajos, zsűri – Martin György Néptáncfesztivál, 2013)

Kapcsolat:
Igrice Néptáncegyüttes
Kerepesi Attila, együttesvezető
Email: info@igrice.hu
Telefon: +36 20 421 5460