A tavaszi dekoráció és ajándékcsomagolás elengedhetetlen kiegészítői

  Nagy népszerűségnek örvendenek manapság a különféle lézervágott fa feliratok a virágkötészetekben, ajándékboltokban, illetve az otthoni dekorálás során is. Sokoldalúan használhatók ezek a stílusos kiegészítők, ráadásul nagyon jól is mutatnak az alkotásokon.

 

 

 

Tökéletes kellékek minden alkalomra, ünnepnapra, a különböző feliratok döntik el, hogy melyik milyen eseményhez illik. A Valex Decor Kft tavaszi táblái remek lehetőséget nyújtanak az évszak ihlette dekorációk elkészítésére, az ebben az időszakban történő ünneplésekhez. 

 

Mihez használhatók a tavaszi fa feliratok és táblák? 

 

A lézervágott fa feliratok, táblák és figurák egyedivé varázsolják a kreatív alkotásokat, teszik mindezt ennek a csodálatos évszaknak a jegyében. A tavasz a frissességet, a megújulást szimbolizálja, ami megjelenik ezeken a termékeken is. 

 

Virágok, virágok, virágok és sok-sok szín. Ez az, ami leginkább jellemzi a tavaszi díszítést, legyen az bármi. Ezekkel a kis fa táblákkal feldobhatunk egy ajándéknak szánt virágcsokrot, virágboxot vagy cserepes virágot is. A tavaszi hónapokban sok női névnap is van, ráadásul a nemzetközi nőnapot is márciusban ünnepeljük. 

 

A tavaszi dekoráció és ajándékcsomagolás elengedhetetlen kiegészítői

A hölgyek a virágnak nagyon örülnek, ha pedig még valami kedves kis figura vagy felirat is van rajta, az egészen különleges. Ajtódíszek, asztali díszek is remek alapot képeznek egy ilyen fa táblának, mert kitűnően dekorálhatjuk őket velük. 

 

Szeretteinkről való megemlékezésünk is kiegészülhet a táblácskákkal, mert sírdíszeken is nagyon jól mutatnak. 

 

Ideje megújítani a kopogtatókat és az asztali díszeket!

 

Ha közeleg a tavasz, és nálad még mindig a karácsonyi díszek jelentik a dekorációt, itt az ideje lecserélned ezeket. Készíts új asztali díszeket, de az ajtóra is kerüljön mindenképpen egy friss kopogtató!

 

Bármelyiken megállja a helyét a “Helló Tavasz”, az “Édes Otthon” vagy ennek angol változata, a “Sweet Home” felirat, valamilyen üde, pompás színben. A fehérre vagy a napsugarakat idéző halványsárgára festett madárkák és pillangók is kitűnő kiegészítői lehetnek a tavaszi díszítéseknek. 

 

Tegyünk új dekorációt az otthonunkba, köszöntsük ezzel a tavaszt! Fel fogja dobni a közérzetünket is a sok friss, színes árnyalat, és csodás színfoltjai lesznek lakásunknak ezek a fantasztikus tárgyak. 

 

Szublimált fa táblák tavaszi mintával

 

Ha ebben az időszakban ajándékozunk valakinek virágot vagy bármit, a csomagolást tegyük szebbé és egyedivé egy fa táblácskával. A tavasz fog megjelenni ezeken is, amennyiben olyat választunk, amelyen felbukkannak a gyönyörű szép virágok. 

 

Ezek a szublimált dekor táblák a kegyeleti díszeket is szebbé varázsolják. Az ajándékcsomagolás kellékeként is alkalmazhatók, tehetünk rá egy “Szeretettel” felirattal rendelkező táblát. A “Legyen szép napod” kedves üzenet lehet szerettünknek, ha csak úgy minden ok nélkül adunk valamit. Csak azért, mert örülünk, hogy van nekünk.