Hol lehet telefont kapni jó áron?

Az okostelefonok esetében fontos, hogy mindenki a neki legmegfelelőbb készülékkel rendelkezzen. Nehéz megtalálni az ideális darabot, főleg, ha az ár is számít. A küldetés azonban nem lehetetlen!

 

 

Olyan készüléket érdemes keresni, amely rendelkezik a kellő alapokkal, nyújt némi extrát – az igényeink szerint –, megfizethető és tetszetős is. A Redmi Note 12 Pro jó választás lehet, főleg azért, mert akár különleges lila színben is kapható a CoolMobile.hu oldalán. Nézzük, hogy mit érdemes tudni ezzel kapcsolatban!

Nem mindegy, hol vásárolunk!

Nagyon sok telefonbolt létezik, ám a legjobban akkor járunk, ha egy olyan webáruházból rendelünk, ahol az ügyfélszolgálat segítőkész, és szakszerűen tudnak válaszolni a kérdéseinkre.

Az is pozitívum, ha részletesek az oldalon a termékleírások, és szűrőket is lehet használni a legmegfelelőbb modell kiválasztásához. Ha pedig a biztonságos vásárlás is adott: nyert ügyünk van! Ezt a vásárlói visszajelzések is alátámaszthatják.

A CoolMobile.hu esetében sincs ez másképp, sőt! Náluk még hasznos kiegészítőket is rendelhetünk a telefon mellé – tokot és kijelzővédő fóliát például. De olyan egyéb termékeket is beszerezhetünk itt, mint egy vezeték nélküli fülhallgató vagy okosóra.

Márpedig, ha egy Xiaomi telefonra esik a választásunk – például a Redmi Note 12 Pro-ra –, akkor ezeket a kellékeket meg is találjuk a márkától. Így tökéletesen összhangban lesznek a telefonos kiegészítőink egymással.

Milyen telefont vegyünk?

Persze a legnagyobb kérdés továbbra is az, milyen telefont vegyünk, ami jó áron van. Egy átlagos felhasználónak a középkategóriában érdemes szétnéznie elsősorban, hiszen itt kedvező ár-érték arányú modellekre lehet bukkanni. Nem egy esetben azonban kiderül, hogy egy-egy olyan alkatrész vagy funkció megvan ezekben a mobilokban is, amelyekkel valójában csak a csúcsmodelleknél szoktunk találkozni.

Mire gondolunk? A Redmi Note 12 Pro esetében például kiemelendő, hogy az 50 MP-es főkameráját Sony IMX766 szenzorral és optikai képstabilizátorral egészítették ki, ami igencsak sokatmondó! Emellett egy 8 megás ultraszéles látószögű egység és egy 2 megás mélységérzékelő is támogatja a tökéletes fotók létrejöttét.

Az előlapi kamera sem különb: 16 MP-es, ami igencsak nagy pozitívuma az okostelefonnak.

A másik, amit mindenképp meg kell említenünk, az az akkumulátor: ez itt 5000 mAh-s, 67 watton tölthető. A leírás szerint 15 perc alatt eléri az 50%-ot, a teljes feltöltöttségre pedig elegendő 46 perc. Ez is vonzó lehet sokaknak.

 

 

Mi befolyásolja a telefon árát?

Nemcsak az számít egy készülék áránál, hogy milyen alkatrészekből gyártották, mekkora az egyes összetevők teljesítménye, hanem például a memória nagysága is. Minél nagyobb a tárhely, annál drágább lesz az eszköz.

A Redmi Note 12 Pro is többféle változatban kapható – van 6/128, 8/128, 8/256 és 12/256 GB-os verzió is –, természetesen ez utóbbiért többet kell fizetni. Ha pedig eldöntöttük, hogy melyiket szeretnénk ezek közül, akkor a szín lehet még befolyásoló tényező a vásárlást tekintve. Válasszunk igényeink szerint!