A nyíregyházi napközis táborokba buszt biztosítanak

A NYÍRVV Nonprofit Kft. tájékoztatja a nyíregyházi nyári napközis táborban résztvevő gyermekek szüleit, hogy 2024.  június 24. napjától a táborok (Kis Vakond, Futurobi Ökojátszóház, Múzeumfalu) helyszíneire történő eljutáshoz az autóbuszos kiszolgálást a Volánbusz Zrt. látja el.

 

 

Négy midi autóbusz áll rendelkezésre, melyekkel a biztonságos közlekedés biztosított a szűkebb, Szódaház és Skanzen utcán is.

A korábbi évekhez hasonló útvonalon és menetrend szerint közlekednek a táborok elérését biztosító autóbuszok a Vasútállomásról 8T, és Örökösföldről 55T jelzéssel.

A buszok csak a Kisvakond, a Múzeumfalu táborba, valamint a Futurobi Ökojátszóházba szállítják a gyermekeket, és délután vissza.

A többi tábor esetében a gyermekek egyénileg utaznak (Sporttábor, Digi tábor)!

Az autóbuszok Nyíregyháza helyi díjszabása szerint, előre váltott jeggyel vagy bérlettel vehetők igénybe. Tanulók részére a legkedvezőbb ajánlat a tanuló 30 napos bérlet, amely 2800 Ft-os áron váltható meg, tetszőleges kezdőnappal. A tanulóbérlettel történő utazás megkezdése előtt a bérleten a gyermek érvényes diákigazolványának számát fel kell tüntetni.