A Csókos Asszony a Rózsakertbe érkezik

Június 28-án, pénteken este 20.30-kor a népszerű Csókos asszony operett érkezik többek között Kökényessy Ági és Harmath Imre szereplésével a Rózsakert Szabadtéri Színpadra, a Zenthe Ferenc Színház előadásában.

 

 

Zerkovitz Béla és Szilágyi László népszerű operettjében Józsefváros ünnepel, mert a Nagytemplom utcai talált gyerekből primadonnává vált Pünkösdi Kató, óriási sikert aratott a Csókos asszony című operett főszerepében. És ott, ahol a boldogság ilyen ritkaságszámba megy, ott bizony megadják a módját, ha mégis úgy hozza az élet, hogy van mit ünnepelni! Kató nevelőapja, Kubanek pazar vacsorát szervez, amelynek fénypontjaként Dorozsmai Pista, Kató szerelme végre megkérheti a lány kezét.

Látszólag minden adott a felhőtlen folytatáshoz, csakhogy a szertelen és harsány ünneplés egy szempillantás alatt fordul botrányba, mert a jegygyűrű egy kis éjszakai mulatozás áldozatává vált. És amíg a gyűrű sehol, addig egy újabb férfi érkezik a bérház szegényes udvarába, Báró Tarpataky, a dúsgazdag mecénás, aki felajánlja pártfogását Katónak. Az ígért fényűzés, a csillogó élet igazán csábító. De hogy kiállja-e a próbát a szerelem, és ki kinek a nyakába borul végül, arra majd válaszol a női szív.

 

 

 

Az előadás időpontja:
2024. június 28. péntek 20.30 óra

Helyszín:

Rózsakert Szabadtéri Színpad (Nyíregyháza Benczúr tér 22.)

Jegyek elérhetőek online itt:

https://moriczszinhaz.jegy.hu/program/csokos-asszony-159156/1115145

vagy személyesen:
Móricz Zsigmond Színház Jegyiroda
Nyíregyháza, Színház u. 2.

Telefon: + 36 42 507 006 +36 30/303-2875 +36 20/233-2926