Egy kis segítség az esküvői ültetési rend megtervezéséhez

A ceremónia után rendezett vacsora ülésrendjét érdemes jó előre megtervezni, mivel nagyon sok szempontot kell figyelembe venni annak érdekében, hogy biztosan jó hangulatban teljen a lagzi.

 

 

 

Ott vannak például a hagyományok, amelyek szerint a vőlegény jobb oldalán ül a menyasszony, majd mellette a vőlegény apja, a menyasszony anyja, végül pedig a tanú. A másik oldalon pedig a vőlegény édesanyja, a menyasszony apja és a másik tanú kerül elhelyezésre.

De nem feledkezhetsz meg a meghívottak közötti viszonyról sem. Gondolj csak bele, mennyire kellemetlen lesz, ha olyanokat ültetsz egymás mellé, akik egyáltalán nincsenek beszélő viszonyban, vagy nem ismerik egymást!
 

Ha kész az ülésrend
 

Miután sikerült a fentebb említett tényezők alapján összerakni az ülésrendet, függesszétek ki egy nagy táblára az étterem bejárata előtt! Továbbá, hogy még véletlenül se legyen félreértés, az asztalokon is helyezzetek el esküvői ültetőkártyákat!

Hiszen a legtöbben hiába nézik meg, hogy az ülésrend szerint hol van a helyük, ha közben találkoznak egy régi ismerőssel vagy rokonnal, a nagy sztorizgatások során hamar elfeledkeznek róla. Ilyenkor általában vagy visszamennek a táblához, vagy titeket kérdeznek meg.
 

Az esküvői ülőkártya rendelése
 

Minden bonyodalmat elkerülhetünk a megfelelő tájékoztatással. Fontos hír a jegyespár számára, hogy már akadnak olyan oldalak, mint a Place of Cards platformja, ahol esküvőkre, konferenciákra, szülinapokra és egyéb eseményekre lehet ültetőkártyákat készíttetni. A folyamat maga rendkívül egyszerű.

Azzal kezdődik, hogy feltöltöd a vendéglistát, majd kiválasztod az ételérzékenységeket és az asztalszámokat. Ezután pedig a számotokra ideális stílus kiválasztása következik a rendelkezésre álló lehetőségek közül. Ha netalántán nem találnátok közöttük olyat, ami elnyerte volna a tetszéseteket, akkor az oldal szerkesztője segítségével akár el is készíttethetitek a saját dizájnotokat.

Miután minden leegyeztetésre került, a kártyákat kinyomtatják 250 g/m² papírra, ezáltal biztosítva a tartós minőséget, és behajtogatják őket, hogy könnyen összehajthatóak legyenek, és készen álljanak a különleges alkalomra. Az oldal üzemeltetői ugyanis nagyon jól tudják, hogy az esküvő előtti napokban rengeteg a jegyespár dolga, nem hiányzik még nekik ez a feladat is.

 

 

 

A kártyák általában egy hét leforgása alatt érnek oda hozzátok

 

Bár azt nem árt figyelembe venni, hogy a szállítási idő munkanapokban értendő. Tehát hiába adják fel a Place of Cards munkatársai a rendelésedet a vásárlást követő négy napon belül, könnyen előfordulhat, hogy a szállítás átcsúszik a következő hétre.

Reméljük, hogy a mai útmutatónkkal sikerült rávilágítani arra, hogy milyen fontos szerepe is van az ültetőkártyának a lakodalmadon, és a Place of Cards közreműködésével megalkotod majd a tökéletes lakodalmi kellékeket, amelyeket a vendégek akár haza is vihetnek emlékbe.