Óriási könyvvásár a nyíregyházi piacon

Hamarosan újabb helyszínre érkezik az Alexandra Kiadócsoport szépséghibás és akciós könyvvására! Ezúttal a nyíregyházi (és Nyíregyháza környéki) olvasóknak szeretnének lehetőséget biztosítani, hogy szépséghibás és akciós könyveik közül hihetetlenül kedvező áron válogathassanak.

 

 

Helyszín: Búza téri Piaccsarnok, Nyíregyháza Búza tér 23.
Időpont: 2024. június 23. vasárnap  10-17h között

"Kiadói munkásságunk során rengeteg könyv fordul meg a kezeink között; egyes példányok elkerülhetetlenül kisebb-nagyobb szépséghibát szenvednek. A tökéletes külső azonban nem minden: a belső értékek a legfontosabbak – főleg a könyvek esetén! Könyvvásárunkon ráadásul rengeteg hibátlan, akciós kiadvánnyal is várunk benneteket" - írják a szervezők.

Több mint 15.000 -féle könyv kapható lesz, akár már 100 Ft-tól!

A könyvvásár 10 órakor nyit, és a készlet erejéig, de legkésőbb 17 óráig tart. A helyszínen bankkártyával is tudtok majd fizetni.

A Búza téri Piaccsarnok megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel, a csarnok közvetlen közelében két buszmegálló is található.
 


 

Az ilyen könyvvásár előtt a nagy érdeklődésnek köszönhetően a reggeli órákban sorban állás várható. Mivel a bent lévők biztonsága érdekében szakaszosan engedik be a látogatókat, előfordulhat, hogy várni kell a bejutásra. Legkésőbb ebéd utánra azonban minden esetben el szokott fogyni a sor, így ha nem szeretnél várakozni, azt javasoljuk, inkább ekkor érkezz!