RAJTUNK A JÖVŐ! - környezetvédelmi rendezvény Nyíregyházán

A nyíregyházi Lógjunk Anyuval Egyesület által megrendezésre kerülő környezetvédelmi programsorozat a „RAJTUNK A JÖVŐ!” címet kapta. A 2024. májusa és decembere között megvalósuló, 3 programelemből álló pályázat célja a környezettudatos életmód népszerűsítése.

 

 

Időpont: 2024. június 8. (szombat) 10:00 – 13:00
Helyszín: Korzó 3. emelet Nyíregyháza, Nagy Imre tér 1.
Információ: Hockné Dobos Adrienn 06-70/342 10 09

A prograosorzat köztes állomása a mostani „Rajtunk a jövő! – Környezetvédelmi nagyrendezvény. Az öko kiállítás és vásár során Nyíregyháza neves és még sokak számára ismeretlen vállalkozóit és civil szervezeteit hívták meg, akik környezetvédelemmel, újrahasznosítással foglalkoznak, népszerűsítve az öko szemléletmódot.

Fotópályázat is kjapcsolódik az eseményhez.  „Keressük Nyíregyháza ÖkoAnyuját!” címmel várták a képeket, ki mióta és milyen ökoterméket, ökológiai lábnyom csökkentő tevékenységet vezetett be a hétköznapjaikba. A közösségi médiában zajló szavazás nyertesét ezen a környezetvédelmi rendezvényen díjazzák majd.

A kiállítók bemutatkozása közben a gyerekekkel animátorok foglalkoznak, akik újrahasznosított alapanyagokból készült alkotásaikkal térhetnek haza.