Fesztivál az állatokért az Állatbarát Alapítvány szervezésében

Dörgéssel, villámlással, óriási esővel köszöntött ránk a Fesztivál napja.... A gyorsan közeledő fekete felhők nem sok jót ígértek, majdnem feladtuk. De az égiek csak meghallgatták az állatbarátok kérését és fél 11-re az eső elállt, a felhők elvonultak.

Bár a szokásos Állatos Felvonulás a szakadó eső miatt elmaradt, a Bujtosi Városligetbe tervezett programokra már szép számmal összegyűltek az érdeklődők. Indulhatott a Fesztiválozás!!!!!!!


[bg|_Cikkek/2015/2015_09/FesztivalAzAllatokert2015|3|176|random|#FFFFFF]

Bol-Dog.hu - Egyedi kutyás ajándékok webáruháza

A programot Pelyvás Csaba és Jethro valamint Potor Eszter és Toto  ügyességi bemutatója nyitotta meg, amely vidám napindítónak bizonyult, hiszen gyerekek, felnőttek és természetesen kutyusaik is bekapcsolódhattak a júkedvű játékba.

A MEOE Nyíregyházi Önálló Jogú Szervezete izgalmas örző-védő, engedelmességi és agility bemutatóval kápráztatta el az érdeklődőket, miközben rengeteg hasznos és érdekes tanácsot tanulhattak a gazdik kutyáik képzéséről.

Ezt követően a Keverék kutyák szépségversenyén a szebbnél szebb nevező négylábú közül kellett kiválasztania a zsűrinek a Legszebbeket! Nehéz dolguk volt, hiszen a Fesztivál minden kutyusa gyönyörű volt !!!!! Végül a szépek közül a legszebbek a PetBox Állateledel értékes ajándékcsomagával lettek gazdagabbak és egy szép kupa őrzi majd a győzelem emlékét számukra.

Az izgalmakat tovább fokozta a Tombolasorsolás, ahol számos kedves és az állatbarátok számára hasznos ajándék talált gazdára. A Fuxtec.hu - Kertigépek online -  jóvoltából igazán különleges fődíj került kisorsolásra, egy több funkciós, összecsukható kocsi. A boldog nyertes családja valószínüleg valóban kihasználja majd a jó kis járgányt, hiszen akár a gyerekek, akár négylábú kedvenceik is kényelmesen utazhatnak benne. A Tombolasorsolás ajándékait a Garde-Tex Bt, a P+P Infotech Bt, a Bol-Dog. hu webáruház, a Belvárosi Optika, a PetBox Állateledel, a Purple Puppy Kutyakozmetika, a Fuxtec.hu ajánlotta fel. Nagyon köszönjük a segítséget Támogatóinknak!

Levezetésként egy futóversenyre invitáltuk a vállalkozó kedvű állatbarátokat, a "gazdi-kutya" gyorsasági versenyre. Nem csak a résztvevők, de a közönség is nagyon élvezte a vidám versengést. A nevező ebek különösen, hiszen most épp a gazdi engedélyével rohanhattak kedvükre.... A leggyorsabb kutyusok a Kurcz Állateledelbolt jóvoltából Panzi ajándékocsomaggal térhettek haza.

Szuper nap volt! Köszönjük minden kedves Állatbarátnak, hogy a rossz idő ellenére megtiszteltek bennünket jelenlétükkel, kitartottak és részt vettek a programjainkon. Köszönjük, hogy mint ahogy egész évben mindig, most is támogatták munkánkat!

Természetesen a Fesztivál megszervezését, lebonyolítását nem tudtuk volna megvalósítani Önkénteseink lelkes és önzetlen segítsége nélkül! Köszönjük Nektek!

Jövőre találkozunk!!!!!!!! ( és biztos, hogy jó idő lesz! )