Kutya-buli a Labor Cafeban

 


[bg|_Cikkek/2015/2015_11/OrokbefogadoNap|3|176|random|#FFFFFF]

 

 

Az alapítvány beszámolóját alább olvashatjátok:

A Labor Cafe nem egy hagyományos kávézó. Egy olyan közösségi tér, ahova bármikor betérhet az ember egy finom kávéra, egy kiadós beszélgetésre, néhány nyugodt óra eltöltésére.

A mai napon a Labor Cafeban vendégeskedett Alapítványunk is, ahol egy kihelyezett Örökbefogadó Napot tartottunk. Állatotthonunk lakóit hat gyönyörű és rendkívül virgonc apró kutyakölyök képviselte.

Már érkezésünkkor felpezsdült a kávézó élete, hiszen a rosszcsontok először az adventi koszorú díszeit vizsgálták meg közelebbről, majd egy virág átültetésébe fogtak bele. Aztán mikor felfedezték, hogy a helyiség padlója milyen jól csúszik, őrült vágtába kezdtek, melyet nagy esések, becsúszások, bukkfencek kísértek. Néhányuknak a tükörfal kötötte le sokáig a figyelmét, lázasan próbáltak a mögötte ugaráló "másik" kutyussal is megismerkedni....

Bohóckodásuk igazi feltöltődés volt a kávézó közönségének és természetesen a csintalan apróságoknak is, hiszen kiszakadhattak egy rövid időre a menhely egyhangúságából.

Az vidám kutya-buliban kimerült apróságok aztán felfedezték, hogy most kivételesen mindegyikőjüknek jut egy pár simogató kéz, egy puha öl, amiben szundikálhatnak... És bár örökbefogadásra ma nem került sor, az Örökbefogadó Nap egy nagyon kellemes és jó hangulatú Ölbefogadó Nappá avanzsálódott.

Természetesen  "szerelmek" szövődtek a gazdira váró kölyökkutyák és a látogatók között, így bízunk benne, hogy hamarosan mindannyian egy szerető gazdi ölében pihenhetnek meg.

Köszönjük a Labor Cafénak a kedves vendéglátást, a lehetőséget, hogy ott lehettünk! Egyben ajánljuk minden kedves Állatbarát figyelmébe ezt a kellemes helyet, hiszen akár kedvenceikkel is betérhetnek egy finom kávéra, teára, beszélgetésre!